Persoonlijker kan het niet, want Rings of Love Trouwringen komt bij de bruidsparen thuis!
In jullie vertrouwde omgeving geheel vrijblijvend op het gemak trouwringen passen. Met de nieuwste trouwringconfigurator kunnen alle ringen geheel naar jullie wens worden aangepast/ontworpen.
Kleur, pasvorm (profiel), breedte, dikte en bewerking (mattering, hoogglans, groeven, briljanten) bepalen jullie zelf en kunnen jullie direct in de configurator zien.
Maar je hebt de ring wel aan je hand gezien en gevoeld, want dat is erg belangrijk.
Weten jullie waar je op moet letten bij jullie zoektocht naar de perfecte trouwring?
Trouwringspecialist Jacqueline helpt jullie hier graag bij.
Speciaal voor de feestmaand krijg je een dinercheque t.w.v. €75 cadeau bij aankoop van een set trouwringen vanaf €1000. Romantisch samen dineren en mijmeren over jullie mooiste dag.
Rings of Love neemt natuurlijk ook iets lekkers mee voor bij de koffie/thee!

3 Ervaringen

10101

Tip: zoek niet verder naar een specialist in trouwringen, die heb je gevonden bij Rings of Love.

Rings of Love is de place to go als je op zoek bent naar jouw trouwringen. Jacqueline komt bij je thuis, zoekt persoonlijk met je mee naar jullie droomringen en dat alles in de rust van je eigen huis, tuin of andere plek die jullie past op jullie tijd. Bij ons liep alles anders dan gepland en moest alles op een laat moment geregeld worden maar dat was voor Jacqueline geen probleem. De ringen kwamen op tijd en in een mooi doosje aan bij het ‘ altaar’ .

10101

Geweldige lieve warme mensen. Deskundig en een top service

10101

Heel blij met onze vriendschapsringen. Zijn helemaal naar onze smaak ontworpen in de trouwringconfigurator. De service is top!

Pink Lemon Cards