Rijst&Rozen heeft een unieke stijl van fotograferen. Wij weten dat bruiloften niet gewoon evenementen zijn, maar prachtige verhalen over families, vrienden, liefde en traditie. Verhalen die door ons worden vastgelegd in beelden van bijzondere momenten, emoties, unieke persoonlijkheden en mooie details. Onze reportages vertellen een verhaal en raken je. Onze stijl is journalistiek en creatief, onze fotografie eerlijk, vrij en natuurlijk. See what you feel!

Werkwijze

Tijdens onze afspraak bespreken we met jullie hoeveel uur onze fotograaf op de bruiloft aanwezig is en wat jullie wensen zijn mbt een 2e fotograaf, videograaf of stylist. Nadat de reportage is gemaakt, selecteren en bewerken wij de foto’s. Jullie ontvangen vervolgens een DVD met alle bestanden (hoge resolutie). De beelden zijn rechtenvrij: jullie mogen deze dus ongelimiteerd gebruiken. Naast de fotoreportage kunnen jullie kiezen voor allerlei extra’s zoals een love-shoot, slide-show en het fotoalbum. In onze studio kunnen jullie kiezen uit een uitgebreid assortiment prachtige ALBUMS. Er is ruime keuze in stijl, formaat, papier, covers en prijs. Naast onze Coffetable boeken hebben we luxe Design boeken voorzien van lay-flat systeem en verpakt in een mooie opbergbox.

Wie zijn wij

Rijst & Rozen Fotografie is opgericht door Ad Bogaard. Na de fotoacademie startte hij Ad Bogaard Fotografie dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd fotobureau. We zijn gespecialiseerd in huwelijksreportages, schoolfotografie (Kidsfoto.nl) en reportages voor de zakelijke markt. Ad werkt samen met 2 andere professionele fotografen. Door hun jarenlange samenwerking hebben zij een vergelijkbare, unieke stijl van fotografie ontwikkeld. Onze fotografen zijn allround professionals. Immers, in een trouwreportage komen diverse fotografie disciplines samen die een fotograaf moet beheersen zoals: portret, architectuur, mode en productfotografie. Wij maken een perfect verslag van alle mooie, speciale en officiële momenten tijdens jullie bruiloft. Onze reportages vertellen een verhaal en raken je!

1 Ervaringen

10101

Een vakman in hart en nieren!

Pink Lemon Cards