RIDO Trouwringenstudio

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie trouwringen waar je je hele leven eindeloos van kunt genieten? Kom dan naar RIDO Trouwringenstudio. Dé trouwringenspecialist van Den Haag.

Onze luxe en elegante trouwringen staan voor passie en levenslust. Karakteristieke ontwerpen, pure lijnen, fonkelende diamanten een onmiskenbare stijl. De trouwringen zijn ontworpen voor mensen die meer individualiteit en exclusiviteit uit hun trouwringen willen halen.

Hecht jij waarde aan een trouwring? Dan is het van belang om de tijd te nemen om de juiste trouwringen te kiezen. Wij helpen je daar graag bij. In onze trouwringenstudio heb je alle tijd en ruimte om zelf de trouwringen samen te stellen. Door persoonlijk advies komen jullie tot de perfecte trouwringen.

Onze trouwringen zijn geheel aan jullie smaak en wens aan te passen. We kunnen trouwringen ook naar eigen ontwerp maken. Alles is mogelijk. We kunnen jullie trouwringen nog authentieker en origineler maken door de ze te voorzien van een gravure met uw eigen handschrift of vingerafdruk.

9 Ervaringen

10101

Een trouwdag is zo voorbij, maar het traject naar een trouwerij toe is een waar feestje waar even hard van genoten kan worden. RIDO trouwringenstudio is een aanrader voor elk stel dat op zoek is naar relaxte, informele en erg plezierige manier om trouwringen uit te zoeken.

RIDO trouwringenstudio geeft op haar website aan dat op afspraak ook ‘s-avonds de studio te bezoeken is en aangezien wij beide full-time werken, was dit voor ons een hele goede optie. Op zondagmiddag hebben we online een afspraak gemaakt voor de dinsdagavond daarop en zondagavond werd deze afspraak al bevestigd!

We werden ontvangen door Marcel, een prettige man die een relaxte uitstraling heeft. Na ons een kopje koffie te hebben aangeboden en naar ons trouwverhaal te hebben geluisterd (we vinden het namelijk heerlijk om dat met iedereen te delen), vertelde Marcel ons alles over de verschillende mogelijkheden in trouwringen. Een trouwring is namelijk niet meer alleen een ring, maar alles is mogelijk, hoekig, rond, bol, minder hoekig etc etc, om het maar niet eens te hebben over de kleur en het aantal karaat. En hoewel je soms zelf denkt dat je door de bomen het bos niet meer ziet, Marcel luistert aandachtig en ineens zit je beiden met je droomring om je vingers.

Marcel is ontzettend geduldig, hij nam echt de tijd voor ons, een trouwring uitzoeken is namelijk niet niks. Je kan zien dat hij passie heeft voor zijn vak en kennis heeft van zaken. Hij begreep onze wensen en wist zelfs wensen voor ons toe te voegen waarvan we niet eens wisten dat dit mogelijk was. Je kan namelijk via RIDO trouwringenstudie je eigen handschrift laten graveren (en alles wat je wenst, zoals je vingerafdruk, ogen, etc, etc) in je trouwring en als kers op de taart is je ring ook automatisch voor 50% verzekerd tegen verlies en diefstal!

8,7101

Veel keuze en voor een schappelijke prijs. Er wordt echt de tijd voor je genomen en meegedacht om de juiste trouwringen uit te kiezen.

9,0101

Professioneel en vriendelijk advies, veel keuze en mooie ringen.

8,0101

We zijn tevreden over de service van Rido Trouwringenstudio. We hebben goed advies gekregen over onze ringen, het aanbod in de winkel was meer dan voldoende en de bestelling in Duitsland verliep snel en soepel. We raden de winkel aan!

10101

Wij zijn bij rido trouwringenstudio goed en fijn geholpen, je word goed geholpen in het maken van je keuzen. Wij willen Marcel bedanken voor ze goede dienst verlening.

Groetjes Patrick & Sandra

9,5101
8,0101

We would like to thank you Marcel (RIDO Trouwringenstudio) for helping us to create our dream wedding rings. First of all, we really like how the studio looked from outside. It attracted us with its special charm. When we met Marcel, we felt very comfortable with him, he gave really nice advice to create our dream rings. His approches makes you feel that he really really cares about making the best for the couple. We are happily wearing our rings now. Thank you, Marcel, for helping us to create one of the most important elements of our wedding day! All the best,Anastasia and Dustin

8,0101
9,4101

Vorige week hebben we onze trouwringen opgehaald bij Rido. De afhandeling verliep soepel en we werden netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Al met al erg goede service!

Pink Lemon Cards