Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming maar heeft u het al druk genoeg met de dagelijkse dingen? U kunt bij mij terecht als u niet zo goed weet waar u moet beginnen of als u geen zin of tijd heeft in uren zoeken op internet. U kunt bij mij terecht voor huwelijksreizen naar de andere kant van de wereld tot weekendjes weg in eigen land. Alles is mogelijk.

Wilt u graag trouwen in het buitenland maar weet u niet waar te beginnen? Ook daar kan ik jullie bij helpen. Ik regel vervoer en verblijf voor jullie en jullie gasten die mee gaan naar het buitenland. Tevens werk ik samen met een genormeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het regelen van een bruiloft in het buitenland. Zij regelen alle zaken ter plaatse en ik fungeer als tussenpersoon zodat jullie altijd 1 vast contactpersoon hebben.

Wanneer u een vakantie boekt bij Relax and Travel kost u dat niets meer! De service is geheel gratis en u betaald net zoveel als wanneer u op internet zou boeken. Hou meer tijd over om de rest van de bruiloft goed te regelen en laat mij jullie ontzorgen door de huwelijksreis volledig te regelen.

Van begin tot eind wordt uw vakantie voor u geregeld ongeacht waar u woont. Boek uw huwelijksreis bij Relax and Travel!

2 Ervaringen

10101

Voor onze huwelijksreis hebben we Denise ingeschakeld. We wilden graag een combinatie van actief, cultuur en relaxen. Omdat we trouwden in november, dachten wij aan Afrika. Na een prettig telefoongesprek konden we al onze wensen, eisen en ideeën met Denise bespreken en kwam ze met de geweldige combinatie van Zuid-Afrika en Mauritius.
Het was heel prettig dat we onze wensen met haar hadden besproken, want toen we de offerte kregen, zagen we ons telefoongesprek eigenlijk precies vertaald in een reis. We konden nog vragen stellen over de accommodaties, maar eigenlijk had ze het precies goed!
Het was heerlijk om het plannen, regelen en boeken van de huwelijksreis uit te kunnen besteden. Zo konden wij ons helemaal richten op de bruiloft zelf. We ontvingen ruim op tijd alle reisinformatie en Denise was heel goed bereikbaar voor vragen.
We zullen Denise absoluut vaker inschakelen en raden haar bij iedereen aan!

10101

Via facebook in contact gekomen met Denise en gevraagd of ze iets voor onze huwelijksreis kon betekenen. We wilden graag vijf dagen en dat is voor een particulier lastig te boeken. Ze vroeg me wat voor ons vakantie is en onze wensen. Afhankelijk daarvan heeft ze een top 10 met landen/plaatsen gemaakt waaruit we onze top 3 moesten maken. Dit was al lastig voor ons, alles sprak ons wel aan en paste goed bij wat we doorgegeven hadden. Bij de top 3 kregen we een lijst met allerlei accomodaties en toen was het wegstrepen en kiezen. We hebben gekozen voor hotel dionysos in Rhodos. We zijn maandag teruggekomen en het was heerlijk! Denise reageert erg snel op whatsapp, Messenger en mail. Dat is prettig! Inmiddels hebben we haar ook mee laten denken voor onze wintersport en ook deze is weer via haar geboekt. Het scheelt voor ons veel zoekwerk en voor die tarieven krijgen we het zelf niet gevonden.

Pink Lemon Cards