AUTHENTIEKE TROUWRINGEN NAAR WENS

Ik ben Monique van Dorp van puur & pracht, de meest verbeeldingskrachtige goudsmid.
Ik wordt niet enthousiast van de grote oplage, de kwantiteit die gaat voor de kwaliteit. Daarom ontwerp ik geen gemiddeld sieraad met een oppervlakkige uitstraling. Met mijn creativiteit en verbeeldingskracht, door het maken van tekeningen en het laten zien van materialen en edelstenen help ik jullie te visualiseren.
Hierdoor kan ik jullie helpen om een waardevol en blijvend sieraad vol schoonheid te vinden. Samen gaan we voor een authentiek set trouwringen die voldoet aan jullie wensen en jullie verhaal verteld.

4 Ervaringen

10101

Monique is erg creatief en luistert naar je wensen. Zo maakt ze iets moois van iets ‘ouds’.

10101

Monique denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. Ze heeft voor ons onwijs mooie trouwringen gemaakt van oude gouden sieraden. Dat het duurder is als bij de standaard juwelier is natuurlijk heel logisch, het is en blijft vak- en maatwerk. Al met al: een aanrader voor een speciaal sieraad!

10101

We zijn super geholpen! Monique heeft ons goed op de hoogte gehouden door ons regelmatig foto’s te sturen van het proces. Geen verrassingen.

Monique van Dorp
Bedankt voor je reactie. Het is zeker fijn om op deze manier contact te houden, dat houd je betrokken en je weet welke stappen er genomen worden.
07-03-19
10101
Pink Lemon Cards