Prachtige Bruid

WELKOM

Prachtige Bruid is een enthousiast bedrijf dat gespecialiseerd is trouwvideo’s van 5-8 minuten die je graag met je familie en vrienden wilt delen. Een bruidsvideo is vaak dé leukste herinnering van jouw mooie dag.

Een video is tegenwoordig niet meer weg te denken als een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Dit is dé manier om later nog na te kunnen genieten en andere ook mee te kunnen laten genieten van jullie dag.

Prachtige Bruid is gespecialiseerd in het maken van een cinematic trouwvideo.

VIDEO’S SAAI?
Wij maken een mood film van je bruiloft. Dit is een 5-8 minuten compilatie van jullie bruiloft, waarbij alle romantiek, sfeer en mooie hoogtepunten worden samenvat van jullie mooie dag. Hierdoor zorgen wij dat jullie video nooit saai wordt en de aandacht goed vasthoudt.

Deze mood film is een video die je leuk kunt laten zien aan je familie en vrienden, kunt delen via social media en zelf geregeld nog eens terug kunt kijken.
Natuurlijk is het eventueel ook mogelijk om een langere samenvatting van 25 minuten te ontvangen van jullie dag voor eigen gebruik.

STORY TELLING
Wij beginnen vaak met het filmen van het aankleden van de bruid en daarna de first look. We vertellen het verhaal van jullie trouwdag van begin tot einde.

Wanneer we klaar zijn monteren we op één van jullie favoriete nummers. Je ontvangt de video binnen 2 weken bij jullie thuisbezorgd op een USB-stick, zodat je de video makkelijk kunt delen met anderen.

Wij werken op de dag goed samen met jullie fotograaf en zorgen dat de fotograaf alle ruimte krijgt voor het maken van de foto’s.

Wij creëren een video met Canon Digital SLR, dat betekent dat je een mooi en dromerige look krijgt in jullie video. Zelfs in de film wereld is dit dé nieuwste ontwikkeling, zodat je altijd een mooie onscherpte krijgt in de achtergrond die romantisch oogt.

SAME DAY EDIT

Eén van de services die Prachtige Bruid ook biedt is een Same Day edit. Tijdens de dag staat er iemand klaar om jullie trouwfilm gelijk te monteren zodat we tijdens het feest jullie video al kunnen afspelen. Dit is vaak een mooi hoogtepunt op het feest.

TRANSPARANT en BETAALBAAR

Wij willen je meteen de mogelijkheid geven om te zien welke prijzen je kunt verwachten, daarom bieden wij pakketprijzen. Daarbij zijn er ook nog extra’s zoals het kort interviewen door ons van jullie gasten tijdens het feest tot het ontvangen van het ruwe materiaal op een hard drive.

Omdat wij vinden dat een trouwvideo onmisbaar is op jullie trouwdag willen wij dit ook betaalbaar maken. Je kunt ons al boeken voor €850 op jullie trouwdag.

Mocht dit nog te hoog zijn voor jullie budget, stuur ons even een email met jullie budget en wensen, dan laten wij je weten of we dit toch voor je kunnen realiseren.

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen voor je bruiloft? Vind je bruiloft plaats op twee verschillende dagen, heb je een destination-wedding of vind je het leuk om met een drone een overzicht shot te krijgen van jouw bruiloft? Voor ons de sky-is-the-limit! Wij denken graag met je mee en willen je helpen bij het realiseren van jouw mooiste herinnering.

ACHTER DE SCHERMEN

Als je ervoor hebt gekozen om deze hele tekst te lezen, vind je het vast ook leuk om te weten wie er achter Prachtige Bruid zitten. Wij zijn Jonah en Merel Pyhala, een stel, getrouwd, multicultureel Amerikaans en Nederlands. Eerst vanuit Amerika waar we begonnen zijn als videograven, een seizoen in Frankrijk en nu in Nederland. Je kunt zien dat onze smaak een internationaal tintje heeft. Jonah is de video en eye-for-detail persoon achter Prachtige Bruid en Merel het organisatorische en communicatieve brein. Samen zijn we een goede combinatie met humor, gedrevenheid en flexibiliteit.

1 Ervaringen

10101

Wij zijn zo ontzettend blij met onze prachtige trouwclip!!!

Pink Lemon Cards