Je gasten verrassen met iets anders dan een taart? Wij van Popjes van Katrien maken verschillende soorten cakepops! We maken ze in diverse vormen zodat ze helemaal bij jullie bruiloft passen. Wat dachten jullie van de smaken champagne, citroen/maanzaad of frisse sinaasappel/gember? Misschien hebben jullie zelf al een te gekke smaakcombinatie of vorm bedacht. We bespreken alle mogelijkheden graag samen met jullie onder het genot van een proeverij.

7 Ervaringen

8,0101

In april ben ik getrouwd. Hiervoor hebben wij popjes van Katrien besteld. Ze waren heerlijk! Ook de gasten vonden ze erg lekker en sommige aten er dus wel meer dan één.
Katrien heeft ook erg veel moeite gedaan om het er leuk uit te laten zien. Ze had het erg mooi neergezet en het zag er dus heel aantrekkelijk uit. Dit raad ik ook andere mensen aan!

8,0101
9,0101

De popjes zien er heel mooi uit en smaken nog lekker ook!

10101

Origineel, persoonlijk, en erg lekker.
Fijne samenwerking!

8,0101

De popjes van Katrien zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nog eens erg smakelijk.
Voorafgaand hebben wij een bijzonder gezellige ontmoeting /proeverij bij ons thuis gehad, waarin wij onze wensen kenbaar gemaakt hebben dit heeft Katrien erg goed opgepakt.
Haar enthousiasme is meeslepend.
De bruidspopjes van Katrien, vonden wij een heel origineel alternatief voor de bruidstaart, de super strakke presentatie maakte het helemaal af.

8,0101

Vanaf onze eerste ontmoeting lieve, warme en enthousiaste meiden. En de cakepops waren te mooi (en lekker!) om op te eten!

10101
Pink Lemon Cards