Trouwplannen?

Met veel plezier maak ik de foto’s op jullie trouwdag. Vele paren hebben mij in de afgelopen jaren ingeschakeld als huwelijksfotograaf. Ik ben onopvallend aanwezig; als het moet geef ik korte aanwijzingen om mooiere foto’s te krijgen. Ik houd er van om op een ontspannen manier te werken.

Natuurlijk hebben we van te voren een overleg waarin we jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken. Je kunt mij foto’s laten zien van andere trouwerijen die je heel erg mooi vindt en je kunt ideeën die je hebt over de trouwreportage met mij bespreken. Op die manier krijg ik een beeld van wat jullie van mij verwachten. Dan kan ik een passende aanbieding maken. Ik maak een heldere offerte, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. Je komt achteraf dus niet voor verrassingen komen te staan.

Als jullie besluiten mij de trouwfoto’s te laten maken, dan krijgen jullie de dag na na de trouwdag alle foto’s te zien. Jullie maken zelf een keuze of je laat de keuze van de foto’s aan mij over. Je kunt mij het trouwalbum natuurlijk laat maken of je doet dat zelf. In het laatste geval lever ik de bijgewerkte foto’s in groot formaat af. Voor het trouwalbum bestaan veel mogelijkheden. Ten eerste zijn er allerlei formaten, de afwerking van de foto’s kan verschillen en voor het omslag van het album zijn ook allerlei varianten mogelijk. De foto’s van jullie keuze werk ik perfect bij en ik lever ze op de afgesproken manier.

Graag tot ziens!
Peter Russchen

1 Ervaringen

9,7101
Pink Lemon Cards