Restaurant/ Zalencentrum het Hagen in Haaksbergen is gelegen in het groene Scholtenhagen park. Het is één van de officiële trouwlocaties in de Gemeente Haaksbergen. Met de jarenlange ervaring en vele tevreden echtparen die hun mooiste dag bij ons gevierd hebben ondersteunen we ook jullie graag met jullie trouwdag.

De trouwceremonie kan bij mooi weer in het Scholtenhagen park plaatsvinden. Een historische plek tussen de eiken met een waterpartij en robuuste treurwilg. Wanneer het weer het niet toe laat is het ook mogelijk om de ceremonie binnen plaats te laten vinden. In onze zalen met licht inval creëren wij een romantische sfeer voor bij het ja- woord.

Op zoek naar een locatie voor het diner? En het avondfeest? Ook dat kan perfect in één van onze zalen. Van intieme partijen tot aan grootschalige knalfeesten: wij hebben voor bijna elk type feest een passende zaal.

Vrijblijvend een keer langskomen voor een rondleiding en het bespreken van alle mogelijkheden bij het Hagen in Haaksbergen? Stuur gerust een e-mail of bel voor een vrijblijvende afspraak. Ook geven wij graag tips en advies over andere randzaken als bands, dj’s, een dagplanning en de culinaire invulling.

1 Ervaringen

10101
Team het Hagen
Dag Marina & Lars, Bedankt voor jullie fijne beoordeling! Goed om te horen :-) Fijne dag
08-05-19
Pink Lemon Cards