U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste betaalbare trouwjurken, galajurken en avondjurken tegen scherpe prijzen.
U word in alle rust geholpen zonder enkele verkoop trucjes.

Wij verkopen de merken Beautiful bij Enzoani, Alfred Angelo, Mori Lee, Mode de Pol, Tiffany Rose, Sweet Belly, Romantica en met de daarbij behorende kwaliteit uit de nieuwste collecties.

Voor bruidsmeisjes hebben wij ook een mooie collectie avondjurken hangen.
Ook voor zwangere bruidien hebben wij ruime collectie zwangerschap trouwjurken!

18 Ervaringen

8,0101

Erg vriendelijk en goed geholpen. Betaalbare trouwjurken!

8,0101

Pani Moda Heeft niet alleen prachtige, betaalbare jurken, ook de service is zeer goed! Geduldig, vrijblijvend, creatief, meedenkend en professioneel. Ik ben super super tevreden over mijn jurk en zal altijd met een super goed gevoel ernaar terugkijken. Echt een aanrader!!

8,0101

Goed geholpen word naar je geluisterd wat je wel en niet wil ze staat voor alles open en helpt je verder goed zeer tevreden.

8,0101

super service! Heel blij dat ik mijn jurk bij Irina heb gevonden en dat ze oog voor detail heeft en als doel heeft om elke bruid te laten stralen.

8,0101
10101

Echt een geweldige winkel. En heel klantvriendelijk echt de moeite waard om eens te gaan kijken. Zoveel mooie jurken !

10101
8,0101

M’n moeder & zus hebben hier hun trouwjurk gekocht ! Hebb

9,5101
10101

Bedankt voor top service! Grote keus in gezellige winkel, met persoonlijk aandacht. Zeker aanrader!

8,0101

Iryna is een lieve rustige dame die naar je luistert en je goed helpt met het uitzoeken van je jurk! Voor mij heeft ze nog wat aanpassingen gedaan waardoor het echt mijn droomjurk werd!!!! Topservice

8,0101

Ik wil bedanken eigenaresse van Pani Moda voor haar geduld, haar smaak en manier waarop zij werkt. Na een lange zoektocht heb ik mijn droom jurk gevonden bij Pani Moda. Was heel fijn geholpen en de jurk was helemaal naar mijn wensen gemaakt. Ik mocht vaak komen om zeker te zijn van alle afwerkingen in de jurk. Bedankt voor uw inzet!

10101

Irina heeft een mooie en knusse winkel waar je echt persoonlijk geholpen wordt. Tussen haar collectie trouw- en avondjurken, (waarvan je veel modellen nergens anders tegenkomt) vind je zeker de perfecte jurk voor jou.
Ook Irina’s adviezen helpen enorm en haar styling en de afwerking aan de jurk maken het voor jouw grote dag helemaal af! Een absolute aanrader dus!

8,0101

Pani Moda is een geweldig bedrijf! Iryna is een zeer creatieve, geduldige en enthousiaste eigenaresse. Ze adviseert zonder opdringerig te zijn en ze denkt mee tot in de kleinste details. De prijs-kwaliteit verhouding is helemaal goed. Als ik ergens over twijfelde was het geen probleem om een extra pasafspraak in te plannen. De jurk is perfect geworden en iedere keer als ik hem aan heb voel ik me stralen. Ik ben er super blij mee! Super bedankt Iryna! Je hebt talent!

10101

Heel mooie jurken. Op maat worden gemaakt.
Wordt overal rekenig mee gehouden. Ik ben helemaal tevreden.

8,0101

Ik ben heel tevreden met vriendelijke, deskundig service van Pani moda. Ik was snel geholpen door heel aardige eigenares Irina. Dus juiste adres voor mooie en betaalbare bruidsjurken.

8,5101

Fijn geholpen. Persoonlijke aandacht. Prijs onderhandeling klein beetje mogelijk.

10101
Iryno Otto
Bedankt!
24-11-15
Pink Lemon Cards