We Will Blow You Away… With Style
Samen met een team van professionals organiseren wij thematische bruiloften. Van A tot Z óf een door u gekozen onderdeel. U kunt daarbij een keuze maken uit een select gezelschap topondernemers dat zorgt voor een onvergetelijke dag.

Weddingplanner
Zitten jullie met vragen zoals: Hoe vul ik de dag in? Wat zijn leuke en unieke elementen om toe te voegen aan de bruiloft? Welke kleuren en materialen gebruik ik voor de decoratie? Welke bruidsleveranciers zijn betrouwbaar? En hoe maak ik een tijdschema? Dan help ik jullie daarmee uiteraard graag. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf, om zo een goed beeld te krijgen van jullie wensen, maar kijk ik ook naar jullie persoonlijkheden.

Ceremoniemeester
Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt.

Make-up & Haarstyling
We verzorgen make-up en haarstyling voor bruid & bruidegom. Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden? Wij kunnen hun make-up verzorgen, haar föhnen, krullen, opsteken en vlechten. Voor de bruid werken wij altijd met een ‘proefsessie’. Een ‘proefsessie’ is een generale repetitie om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij plannen deze ongeveer een maand van te voren.

4 Ervaringen

10101

Pam was onze weddingplanner en ceremoniemeester. We zijn super blij dat ze ons geholpen heeft. Wij zijn niet goed in het maken van een planning. Pam pakte alles op en nam ons veel werk uit handen. Ook schakelde gemakkelijk met diverse leveranciers.

10101

Pam was onze ceremoniemeester. Achteraf had ik haar graag ook ingezet als weddingplanner. Ze ziet elk detail en biedt in veel opzichten een helpende hand. Ook heeft ze mij en mijn moeder voorzien van haarstyling en make up. Pam is echt een topper!

10101

Onze bruiloft was super verlopen, we hebben echt een geweldige dag gehad! Mijn haar en make-up heeft goed gezeten, dus dat was echt top! Het haar van mijn zus is ook heeft ook heel de dag mooi gezeten.

10101

Pam was onze weddingplanner, ceremoniemeester, haarstylist en visagist. Ook heeft ze onze bruiloft gestyled, Wij zijn in Auberge du Bonheur getrouwd met het thema romantisch. Fijn om 1 contactpersoon te hebben. Ze voelde ons feilloos aan. Onze bruiloft was sfeervol, persoonlijk en met veel passie verzorgt.

Pink Lemon Cards