We Will Blow You Away… With Style
Samen met een team van professionals organiseren wij thematische bruiloften. Van A tot Z óf een door u gekozen onderdeel. U kunt daarbij een keuze maken uit een select gezelschap topondernemers dat zorgt voor een onvergetelijke dag.

Weddingplanner
Zitten jullie met vragen zoals: Hoe vul ik de dag in? Wat zijn leuke en unieke elementen om toe te voegen aan de bruiloft? Welke kleuren en materialen gebruik ik voor de decoratie? Welke bruidsleveranciers zijn betrouwbaar? En hoe maak ik een tijdschema? Dan help ik jullie daarmee uiteraard graag. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf, om zo een goed beeld te krijgen van jullie wensen, maar kijk ik ook naar jullie persoonlijkheden.

Ceremoniemeester
Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt.

Make-up & Haarstyling
We verzorgen make-up en haarstyling voor bruid & bruidegom. Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden? Wij kunnen hun make-up verzorgen, haar föhnen, krullen, opsteken en vlechten. Voor de bruid werken wij altijd met een ‘proefsessie’. Een ‘proefsessie’ is een generale repetitie om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij plannen deze ongeveer een maand van te voren.

5 Ervaringen

1,0101

In het begin leek alles perfect en waren we enorm onder de indruk van de fantastische ondersteuning, het vinden van een top visagist en een fantastische acteur en de drive die er leek te zijn om zaken goed te laten verlopen maar vanaf 2 weken voor het huwelijk en tijdens het huwelijk zijn wij enorm geschrokken en onaangenaam verrast door het niet dan wel matige onprofessionele manier van communiceren, de matige uitvoering als ceremoniemeester (lege stoelen, allerlei zaken kwijt, gastencadeaus die onder tafels waren verdwenen, vertraging tijdens de ceremonie, geen begeleiding van diverse leveranciers, weinig tot geen communicatie met de bruidscrew en bruidspaar, decoratiemateriaal wat niet meer is teruggeleverd aan de rechtmatige eigenaar) weinig coördinatie van tijdsplanning. Dankzij de tomeloze inzet van helpende vrienden, de bruidscrew en andere leveranciers hebben onze gasten gelukkig weinig meegekregen. Wij zijn dan ook enorm verdrietig en teleurgesteld dat dit zo heeft moeten lopen. Dit heeft ons veel verdriet en stress opgeleverd, iets wat je niet verwacht op je grote dag en wat ons nog lang zal bijblijven

Pam van den Dungen
Beste Heidi, Wat ontzettend jammer om te moeten lezen welke emoties uiteindelijk de gang van zaken bij je oproept. Ik ben met de beste intenties met jullie bruiloft aan de slag gegaan. Als ceremoniemeester werk ik altijd met een eigen gemaakt beknopt draaiboek waarin ik alle aantekeningen met bijzonderheden voor de uitvoerende werkzaamheden schrijf. Als ceremoniemeester is mijn draaiboek gebaseerd op jullie draaiboek. Mijn draaiboek is verstuurd aan Kasteel Maurick om te checken of alles op elkaar aansloot en afgestemd was. Ik heb vanuit het Kasteel te horen gekregen dat mijn draaiboek kloppend was. Kort voor de bruiloft gaf je aan dat ik niet vanuit mijn eigen draaiboek mocht werken. Ik heb je aangegeven dat ik niet goed kan werken uit jullie 60 pagina’s draaiboek. Dit werkt niet efficiënt, ik mis mijn aantekeningen waardoor er zaken kunnen worden gemist of fout gaan. Zakelijk gezien hebben jullie bij mij alleen de basis styling afgenomen. Ik en mijn team hebben jullie bruidscrew geholpen met de opbouw en afbouw van de styling zoals afgesproken en door jullie ingekocht. Buiten onze zakelijke afspraken om op jullie verzoek hebben wij geholpen omdat anders de styling in de ceremonieruimte niet eens op tijd opgebouwd was geweest. Laat staan dat alle materialen weer tijdig waren afgebouwd voor de aangegeven eindtijd van het kasteel. Na de bruiloft plan ik altijd een evaluatiegesprek in. Ik heb je meerdere malen proberen te bellen en geappt, helaas geen antwoord gekregen. De kerstballen staan bij mij in de opslag. Uiteraard mag je je kerstballen komen ophalen. Ik plan graag een moment in. Je kan mij bereiken op 0618510069. Met vriendelijke groet, Pam van den Dungen
03-03-24
10101

Pam was onze weddingplanner en ceremoniemeester. We zijn super blij dat ze ons geholpen heeft. Wij zijn niet goed in het maken van een planning. Pam pakte alles op en nam ons veel werk uit handen. Ook schakelde gemakkelijk met diverse leveranciers.

10101

Pam was onze ceremoniemeester. Achteraf had ik haar graag ook ingezet als weddingplanner. Ze ziet elk detail en biedt in veel opzichten een helpende hand. Ook heeft ze mij en mijn moeder voorzien van haarstyling en make up. Pam is echt een topper!

10101

Onze bruiloft was super verlopen, we hebben echt een geweldige dag gehad! Mijn haar en make-up heeft goed gezeten, dus dat was echt top! Het haar van mijn zus is ook heeft ook heel de dag mooi gezeten.

10101

Pam was onze weddingplanner, ceremoniemeester, haarstylist en visagist. Ook heeft ze onze bruiloft gestyled, Wij zijn in Auberge du Bonheur getrouwd met het thema romantisch. Fijn om 1 contactpersoon te hebben. Ze voelde ons feilloos aan. Onze bruiloft was sfeervol, persoonlijk en met veel passie verzorgt.

Pink Lemon Cards