We Will Blow You Away… With Style
Samen met een team van professionals organiseren wij thematische bruiloften. Van A tot Z óf een door u gekozen onderdeel. U kunt daarbij een keuze maken uit een select gezelschap topondernemers dat zorgt voor een onvergetelijke dag.

Weddingplanner
Zitten jullie met vragen zoals: Hoe vul ik de dag in? Wat zijn leuke en unieke elementen om toe te voegen aan de bruiloft? Welke kleuren en materialen gebruik ik voor de decoratie? Welke bruidsleveranciers zijn betrouwbaar? En hoe maak ik een tijdschema? Dan help ik jullie daarmee uiteraard graag. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf, om zo een goed beeld te krijgen van jullie wensen, maar kijk ik ook naar jullie persoonlijkheden.

Ceremoniemeester
Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt.

Make-up & Haarstyling
We verzorgen make-up en haarstyling voor bruid & bruidegom. Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden? Wij kunnen hun make-up verzorgen, haar föhnen, krullen, opsteken en vlechten. Voor de bruid werken wij altijd met een ‘proefsessie’. Een ‘proefsessie’ is een generale repetitie om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij plannen deze ongeveer een maand van te voren.

Nog geen ervaringen