Even voorstellen…
Mijn naam is Thessa Dudink-Latupeirissa en sinds 2008 ben ik de trotse eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party. Door Njoy & Party te boeken kunt u gebruik maken van een full-service hospitality dienst. De wens van mijn klant is het uitgangspunt. Ik luister, geeft tips en eerlijk advies. Kortom; Maximale service, personal support en management naar wens.

Do it with passion or not at all
Je kunt maximaal genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën.

Teamwork makes the dream work!
Bij grote projecten werk ik samen met mijn vaste team eventmanagers. Wij zijn een hecht team professionals met jaren ervaring in de trouwbranche en evenementenbranche. Wij voeren met passie ons werk uit, denken out of the box, managen, creëren en faciliteren naar wens. Mijn gedrevenheid, motivatie en enthousiasme is de motor van mijn bedrijf. Daarnaast hebben mijn leveranciers een belangrijke rol tijdens de organisatie van een project. Samen hebben wij één doel: Het feest of evenement tot een succes maken.

Freelance inzetbaar als
+ Projectmanager
+ Eventmanager
+ Personal Assistent
+ Weddingplanner
+ Ceremoniemeester
+ Producer
+ Stylist

Nieuw(s)
+ Landelijke workshops voor bruidsparen
+ Njoy Your Wedding – Plan als een Pro! (1 daagde training)
+ Online Wedding Coach
+ Online begeleiding
+ www.njoyyourday.nl

Maatwerk
Geen standaardpakketten, maar een uniek feest, project of evenement speciaal op maat gemaakt. Strak georganiseerd zodat iedereen maximaal genieten van een geslaagde dag. Dat wil toch iedereen? Graag ontmoet ik je tijdens een persoonlijke kennismaking om te kijken wat Organisatiebureau Njoy & Party voor je kan betekenen. Ik kijk er naar uit.”

NJOY YOUR DAY!
Met feestelijke groet,

Thessa Dudink-Latupeirissa
Owner | Eventprofessional

Nog geen ervaringen