Naturalesa

Wij zijn een warm en vriendelijk beauty centrum gevestigd in Barendrecht. Bij ons vindt u alle body secrets onder één dak. Of het nu gaat om het afvallen in centimeters en het detoxen van het lichaam, diverse schoonheidsbehandelingen, verzorging van handen en voeten of een mooi gebruinde huid, bij Naturalesa bent u aan het juiste adres.

Naturalesa is het Catalaanse woord voor natuur. In onze salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, omdat deze veel voordelen voor het lichaam hebben. De merken waar wij mee werken zijn Neoderma, Natura Bissé, Babor, Vani-T en Universal Contour Wrap . Natuurlijke producten zijn zachter voor de huid, geven minder risico op allergie en worden beter opgenomen. Doordat er geen gifstoffen in zitten blijven er geen afvalstoffen achter in het lichaam. Met een bezoek aan Naturalesa verzorg je zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam.
Naturalesa is een innovatieve salon waar kwaliteit, hygiëne en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze specialisten zijn gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen.

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards