Your film, your vibe!

Ja je ziet het goed! In de profielfoto zie je mij in een trouwpak. Ik mag mezelf ervaringsdeskundige noemen en daarom weet ik precies voor welke belangrijke keuzes jullie staan. Zoals een videograaf die jullie vibe op unieke wijze vastlegt in een trouwfilm die na 100 keer kijken nog steeds niet verveelt.

Al op jonge leeftijd werd ik geraakt door de betovering van film. Ik stoeide met vakantiefilmpjes en maakte sketches met vrienden. Ik ben journalistiek gaan studeren en de kennis over storytelling pas ik toe in mijn wedding films.

Trouwfilms maken vind ik een prachtig vak. Ik vind het een geweldige uitdaging om elke film uniek te maken, aangepast op jullie persoonlijkheid. Geen doorsnee film, maar een stijlvol liefdesverhaal boordevol feelgood vibes!

Ik stel mijn films met grote nauwkeurigheid en liefde samen. Ik maak geen films volgens een vast format. Een beer run met vrienden? Sure! Een party edit in aftermovie stijl? Bring it on! Staat jouw bruiloft in het teken van romantiek én een knallend feest? Dan ben ik je man!

Maikel Stams Wedding Films legt met nauwkeurig oog voor detail alle pure en échte momenten van jullie grote dag vast in een stijlvol liefdesverhaal boordevol feelgood vibes

Met mijn film maak je voor een aantal minuten een tijdreis naar jullie grote dag. Je proeft de sfeer, hoort de geluiden en voelt de emoties. Weer even helemaal terug naar toen!

7 Ervaringen

10101

Ene enthousiaste gezellig videograaf. Kijkt goed naar wie je bent als koppel en past de film daar perfect op aan. Hij is ook bij mijn schoonzus geweest en we hebben allebei hele andere films met een vind die bij ons past.

10101

Maikel is echt een top videograaf! Waar we eerst nog twijfelden om een videograaf te kiezen voor onze bruiloft, zouden we het nu iedereen met volle overtuiging aanraden! Vanaf het moment van de kennismaking hadden we een fijne klik met Maikel. Hij begreep precies wat we wilden, dacht mee en kwam met leuke ideeën. Op onze grote dag was hij een en al gezelligheid en enthousiasme en blende hij goed in bij onze gasten. Daarna kregen we in de aanloop naar onze film een prachtige trailer en allemaal leuke updates. En dan onze trouwfilm, in één woord WAUW! Hij heeft precies de sfeer en het gevoel van onze dag weten te vatten en ook precies wie wij zij laten terugkomen in de film! Maikel, nogmaals bedankt. Je bent een topper!

10101

Een topvideograaf! Vanaf het eerste moment van kennismaking was Maikel erg open, geïnteresseerd en betrokken. Voorop stond echt onze eigen wensen en Maikel dacht super mee hoe hij onze dromen, gedachten en ideeën het beste vorm kon geven. Dit checkte hij weer met ons en hij paste zich volledig aan naar onze wens zonder oordeel. Hij communiceerde duidelijk over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Op de dag zelf een super relaxte cameraman met een goeie portie humor. Dit alles resulteerde in een prachtige video van onze bruiloft met extra audiofragment, een enkel dronebeeld en extra opnames als verrassing!

10101

TOPPER!! Ik kan geen andere woorden bedenken. Super fijn en vriendelijk persoon. Op de dag zelf heb je niet door dat iemand je de hele dag aan het filmen is. Daarnaast heeft hij een hele fijne vibe (danst zelfs gewoon lekker mee). En de kwaliteit van de video; in 1 woord WAUW. Instant huilen van geluk. Ik zou niemand anders vragen dan Maikel 🙂

10101

We hebben alleen maar goede woorden over Maikel. Al vanaf het eerste gesprek hadden we alle vertrouwen dat onze dag prachtig op beeld zou komen. Maikel is professioneel maar ook hartstikke gezellig om in de kamer te hebben. Voor alle mooie en kleine momentjes weet hij zich goed in de achtergrond te verstoppen maar is niet verlegen om directie te geven om alles mooi op beeld te krijgen. Maikel heeft in één video de sfeer en liefde van onze dag weten te vangen, waar we nog vele jaren met geluk naar terug gaan kijken.
Ian & Ingeborg Rose

10101

Maikel was echt een aanwinst op onze bruiloft, en niet alleen qua fantastisch beeldmateriaal. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer en we hadden een hele goede klik met hem. Na onze grote dag kregen we regelmatig updates en leuke teasers aan videomateriaal van de trouwdag, met als knaller natuurlijk dé trouwfilm. En wat voor een… Iedereen is er weg van, we krijgen zo veel leuke reacties. Met alle Corona-maatregelen hebben we op onze trouwdag niet iedereen erbij kunnen hebben zoals we gewenst hadden. Maar met de beelden van Maikel hebben we alle afwezigen toch het gevoel gegeven dat ze erbij waren, en alle aanwezigen een fantastische terugblik. De sfeer, details en mooiste momenten waren geweldig goed vastgelegd en we zijn er zo gelukkig mee! Heel erg bedankt, Maikel, namens ons allebei!

10101

Maikel heeft onze dag geweldig in beeld gebracht. De video laat in een aantal minuten een prachtig overzicht van de dag zien. Met veel toewijding en enthousiasme weet hij de meest speciale momenten vast te leggen. Je voelt je al snel op je gemak bij hem, waardoor het filmen heel natuurlijk verloopt.

Pink Lemon Cards