Mooi Trouwen

Een traan, biggelend over je wang. Trotse blikken van je lief. Stralende ouders, enthousiaste vrienden. Het applaus als jullie -Ja- tegen elkaar zeggen. Dé zoen, die heel lang mag duren…

Zie je ze al voor je? Intieme momenten, die jullie wedding zo liefdevol maken. Graag draag ik daar met een mooie ceremonie aan bij. Mijn naam is Mark. Samen met de gasten laat ik jullie intens genieten en met elkaar creëren we een herinnering voor het leven!

3 Ervaringen

10101

Wij wilden van onze huwelijksvoltrekking een bijzondere ceremonie maken. Een moment in ons leven dat niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden niet snel zouden vergeten. Een moment waarbij we op een speciale en warme manier onze liefde tot uiting zouden brengen.

Dit alles hebben we dankzij Mark van Leeuwen op een geweldige manier kunnen doen. Mark wist ons huwelijk op een zeer aangename, leuke en bijzondere manier te voltrekken. Door hem is het een fantastische ceremonie geworden waarin werd gelachen en gehuild. Achteraf kwamen dan ook bijna alle gasten spontaan bij ons aangeven hoe mooi en bijzonder ze de ceremonie vonden!

10101

Wat zijn wij trots en blij dat wij op onze bruiloft hebben gekozen voor Mark. Hij wist met het grootste gemak iedereen het tijdens de trouwplechtigheid comfortabel te maken, mooi te verwoorden, iedereen er persoonlijk bij te betrekken, met een vrolijke insteek. Nog steeds krijgen we complimenten dat de ceremonie zo bijzonder was door de interactiviteit die Mark wist te creëren. Nogmaals dank dat je dit bijzondere moment voor ons nog specialer hebt gemaakt.

10101
Pink Lemon Cards