Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Het grote geregel is dus in volle gang en nu wil je natuurlijk ook dat jullie uiterlijke verzorging er deze dag prachtig uit zal zien. Dat komt mooi uit, want daar helpen wij jullie graag bij. Mooi samen! is van vele markten thuis en daarom kunnen we je/jullie een totaalpakket naar keuze aanbieden. Denk hierbij aan een bruidskapsel, bruidegom kapsel, nagelstyling, visagie, wenkbrauwen epileren/waxen/verven, het stylen van de baard van de bruidegom, het haar van de bruidskinderen of naaste familieleden, Indien gewenst stellen wij een geheel gespecificeerde offerte voor je op. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je wel en niet wenst op de voor jullie zo belangrijke en mooie dag. Alle prijzen zijn afgestemd op de door jou van te voren doorgegeven wensen.

Een proefkapsel en proef make-up doen we meestal een week of twee/twee en half van te voren uitgebreid en gezellig bij ons in de salon. Op de trouwdag zelf komen we graag naar je toe. Als er meerdere mensen ( naaste familieleden) gekapt/of in de visagie willen, dan komen we met twee personen, zodat jullie volledig stress vrij van de ochtend kunnen genieten. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken, zodat je een goed beeld krijgt van onze diensten. Uiteraard kun je ons ook vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. We zullen er alles aan doen om jullie dag tot een onvergetelijke te maken.
Tot snel,

Ellen en Kaylee van den Brink
Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe

2 Ervaringen

10101

Zelfs als bruiloftsgast wil je er natuurlijk mooi uitzien! Dankzij Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe zag mijn haar en make-up er geweldig uit! Ik heb mezelf nog nooit zo mooi gevonden! Super bedankt voor al jullie goede zorgen!

Ellen van de Brink
Wat fijn om te lezen! Heel graag gedaan Janine.
16-07-19
10101

Wat een super service! Eerst in de salon voor een proefkapsel en make-up voor mijn bruiloft. En op de dag zelf bij mij aan huis om met zo min mogelijk stress de dag in te gaan! Het kapsel en de make-up zijn de hele dag super blijven zitten en we hebben kunnen genieten van een prachtige dag!????

Ellen van de Brink
Wat een ontzettend lieve recensie. Wij hebben jou (en je moeder) met liefde bijgestaan op deze schitterende dag. Veel geluk en liefde in jullie huwelijk samen.
16-07-19
Pink Lemon Cards