Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Het grote geregel is dus in volle gang en nu wil je natuurlijk ook dat jullie uiterlijke verzorging er deze dag prachtig uit zal zien. Dat komt mooi uit, want daar helpen wij jullie graag bij. Mooi samen! is van vele markten thuis en daarom kunnen we je/jullie een totaalpakket naar keuze aanbieden. Denk hierbij aan een bruidskapsel, bruidegom kapsel, nagelstyling, visagie, wenkbrauwen epileren/waxen/verven, het stylen van de baard van de bruidegom, het haar van de bruidskinderen of naaste familieleden, Indien gewenst stellen wij een geheel gespecificeerde offerte voor je op. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je wel en niet wenst op de voor jullie zo belangrijke en mooie dag. Alle prijzen zijn afgestemd op de door jou van te voren doorgegeven wensen.

Een proefkapsel en proef make-up doen we meestal een week of twee/twee en half van te voren uitgebreid en gezellig bij ons in de salon. Op de trouwdag zelf komen we graag naar je toe. Als er meerdere mensen ( naaste familieleden) gekapt/of in de visagie willen, dan komen we met twee personen, zodat jullie volledig stress vrij van de ochtend kunnen genieten. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken, zodat je een goed beeld krijgt van onze diensten. Uiteraard kun je ons ook vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. We zullen er alles aan doen om jullie dag tot een onvergetelijke te maken.
Tot snel,

Ellen en Kaylee van den Brink
Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe

9 Ervaringen

10101

Hier wordt echt met je meegedacht over hoe ze je mooie bruidslook nóg mooier kunnen maken. Nagels, make-up en kapsel mooi in balans en paste helemaal bij mijn jurk. Super tevreden en zou Mooi Samen van harte aanbevelen!

Ellen van de Brink
We hebben het heel graag gedaan Nicole! Bedankt voor je mooie en lieve recensie.🥰
30-01-20
10101

Super gezellig daar en hebben heel veel geduld voir de klant 👍

Ellen van de Brink
Wat ontzettend lief Alie! Dank je wel.
27-01-20
10101

Gezellige dames met verstand voor hun vak! Top salon!

Ellen van de Brink
Zo lief! Dit soort berichten motiveert ons nog meer. Dank je wel Rinske.
22-01-20
10101

Fijne kapsalon. Alles in overleg met klant. Tijd voor een praatje en een bakkie. Mag er graag komen

Ellen van de Brink
Wat lief Jolanda. Dank je wel!
22-01-20
10101

Hele gezellige kapsalon met 2 leuke spontane vrouwen die tijd neemd voor de klant.
Ik ga er altijd met plezier heen.

Ellen van de Brink
Dank je wel voor de mooie recensie Patricia.
22-01-20
10101

goede service en uitstekende kwaliteit

Ellen van de Brink
Dank je wel Jeroen voor je mooie recensie.
22-01-20
10101

Ik ben bij meerdere kapsalons langs geweest om te informeren naar bruidskapsels en eventuele bruidsarrangementen maar Bruidsstyling mooi samen in Drenthe sprong aan alle kanten er tussen uit. Wat een leuke enthousiaste dames en wat een prachtig werk hebben ze afgeleverd! Ook waren ze ceremonie meester op mijn prachtige dag en hebben ze ervoor gezorgd dat alles in goede banen liep en mijn man en ik er de hele dag mooi bij liepen. Mijn make-up zat ook heel mooi. Inmiddels ben ik hier vaste klant geworden. Grote klasse dames! Super bedankt.

Ellen van de Brink
Jeetje Naomi, we blozen er van! Het was voor ons een hele eer om deel uit te mogen maken van jullie prachtige dag. En wat een mooie familie vormen jullie! We hebben minstens zo veel van jullie genoten als jullie van je mooie dag.
04-09-19
10101

Zelfs als bruiloftsgast wil je er natuurlijk mooi uitzien! Dankzij Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe zag mijn haar en make-up er geweldig uit! Ik heb mezelf nog nooit zo mooi gevonden! Super bedankt voor al jullie goede zorgen!

Ellen van de Brink
Wat fijn om te lezen! Heel graag gedaan Janine.
16-07-19
10101

Wat een super service! Eerst in de salon voor een proefkapsel en make-up voor mijn bruiloft. En op de dag zelf bij mij aan huis om met zo min mogelijk stress de dag in te gaan! Het kapsel en de make-up zijn de hele dag super blijven zitten en we hebben kunnen genieten van een prachtige dag!????

Ellen van de Brink
Wat een ontzettend lieve recensie. Wij hebben jou (en je moeder) met liefde bijgestaan op deze schitterende dag. Veel geluk en liefde in jullie huwelijk samen.
16-07-19
Pink Lemon Cards