De trouwpakken specialist van Nederland.

Komt de mooiste dag van uw leven eraan? Gaat u trouwen, maar heeft u nog geen trouwpak? Dan bent u bij Misura Sartoria aan het juiste adres. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw trouwpak tot in detail samenstellen.

Maak nu een afspraak en laat u inspireren door de prachtige trouwcollectie-stoffen. Ook biedt Misura Sartoria u aan om na openingstijden, ’s avonds of in het weekend, uw trouwpak samen te stellen.

Tevens is het mogelijk dat wij u op gewenste locatie bezoeken en dat we voor u klaar staan op de dag dat u gaat trouwen met onze speciale wedding service.

Laat u informeren door onze specialisten naar de fantastische mogelijkheden.

De prosecco staat koud!

10 Ervaringen

10101

Nog steeds kijken we terug op deze fantastische dag.. ​

10101

Onze bruiloft is een fantastische dag geweest! Mede dankzij het prachtige maatpak van Misura. Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid, professionaliteit en goede adviezen.

10101

Enorm veel complimenten gehad op pak, bedankt voor dit prachtige stukje maatwerk!

10101

Nogmaals hartelijk dank voor de service en het eindresultaat van mijn trouwpak. Het draait om de details en deze hebben gezorgd voor een fantastische dag.

10101

Het is al weer even geleden, maar ik wil jullie toch nog even bedankten voor het zeer mooie pak tijdens mijn bruiloft. Erg veel complimenten over gehad.

9,5101

We hadden een heel mooie dag, ondanks regen in de middag.
Ja, het pak was wel erg mooi en inderdaad hele mooie reacties erop gekregen. Vooral op het gilet in de avond en de tekst in de kraag. Het was ook een hele mooie combi met de trouwjurk.

10101

Prachtige we​r​k. Complimenten voor het pak.

10101

Het was voor ons in ieder geval een topdag!

10101

Een maand geleden heb ik het pak wat ik bij jullie gekocht heb gedragen op mijn trouwdag, talloze complimenten gekregen!

9,4101
Jimmy .
HI Felix, Bedankt voor je beoordeling! Groeten Team Misura Sartoria
29-01-17
Pink Lemon Cards