Als professioneel goudsmid maakt en ontwerpt Michelle Gerlofsma in haar eigen atelier in Castricum (Noord-Holland) sieraden van zilver en goud.

Geïnspireerd door de natuur en haar grillige vormen, maakt zij sieraden die fijntjes, simpel en toch opvallend zijn. Alle sieraden van Michelle worden door haar met de hand ontworpen en vervaardigd. Hierbij past ze een veelvoud aan verschillende technieken toe waaronder gieten, smelten, frezen, walsen, vijlen en polijsten. Zo ontstaat er elke keer weer een klein draagbaar kunstwerkje.

Trouwringen van Michelle Gerlofsma zijn stuk voor stuk uniek, met spannende contrasten door een spel van structuren en patronen. Kleine kunstwerkjes van zilver, goud of een combinatie hiervan, bezet met een bijzondere edelsteen of juist sierlijk door hun eenvoud.

Naast trouwringen uit de collectie kunnen jullie bij Michelle ook terecht voor een persoonlijk trouwring-ontwerp en is het tevens mogelijk jullie oude (dierbare) sieraden een nieuw leven als trouwring te geven.

Breng eens een bezoek aan haar atelier om de collectie te bekijken en de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Jullie zijn van harte welkom!

1 Ervaringen

9,0101
Pink Lemon Cards