Bij Micha en Diana Pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om uw bruidstaart tot één van uw mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar en citroen en verse aardbeien of een framboos met witte chocolade mousse. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze bruidstaarten en laten geen enkele ruimte voor halffabricaat producten of mixen. Hierdoor kunnen wij u een bruidstaart bezorgen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. In West-Friesland, Noord-Holland en ver daar buiten.

26 Ervaringen

10101

Onze zoete bestelling van onze feestje hier geregeld/ besteld. Ruime keuze, fijne communicatie, voorpret met proeverij. En alles spik en span geregeld op de dag zelf. Heerlijke zoete hapjes. En erg fijn dat er nog een restje over voor de dag daarna!! 2x Genieten.

10101

Wat een feest! Supergoed geholpen, een prachtige taart en wauw!, wat was het heeeeerlijk! Micha en team, van ons krijg je een 10!!!

10101

Super service, super smaak, alles was werkelijk fantastisch! Echt geweldig lieve mensen, wij hadden het niet beter kunnen treffen!

10101

Wij zijn via het programma ja ik wil nu getrouwd…en onze taart was geweldig….de smaak was te lekker… Micha en diana’s patisserie is voor ons the place tot be waar je een taart moet bestellen 👍

10101

We zijn heel fijn geholpen en iedereen vond de taart/cupcakes/sweet table heerlijk!!

10101

We zijn erg blij met de bruidstaart die zij voor ons hebben gemaakt. Hij voldeed precies aan wat wij in gedachten hadden. Bedankt voor alles, ook voor het meedenken en de flexibiliteit rondom de Corona maatregelen.

10101

Fantastische glutenvrije bruidstaart geregeld! En de gasten die niet glutenvrij hoefden te eten vonden hem ook heerlijk!

10101

Fijne ontvangst. Goed met ons meebracht in onze wensen voor onze bruidstaart. En het resultaat mocht er zijn; een prachtige, elegante en vooral lekkere taart. Aanrader!

Michas .
Hoi Lisette, Hartelijk dank voor je recensie. Dit betekend veel voor ons.
08-10-20
7,9101

via via kwamen wij bij Micha en Diana’s pattiserie. Meteen een goed gevoel na het eerste gesprek. En wat een mooie voorbeelden hadden ze staan online. Wij wilde iets anders dan een gewone bruidstaart. Dus is het een cupcake toren geworden met aansnij taart. Ook hebben wij een sweet table besteld.
Alles kon en alles mocht. Half pinterest had ik door gespit maar het was allemaal geen probleem.

Wat heel fijn was een paar dagen voor de bruiloft dat Micha nog even belde om alles door te nemen. Wat een fijn gevoel dat mensen zo met je mee denken.

Alles was super heerlijk en zag er prachtig uit.
Micha en Diana super bedankt voor al het moois/ lekkers. Wij hebben onze pattiserie gevonden voor al onze feestjes.

Groetjes Anne-Roos en Peter

Michas .
Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij zijn zeer blij dat alles naar wens was en hebben er met veel plezier aan gewerkt.
07-09-20
10101
10101

Werkelijk de meest geweldige, prachtige en bijzondere taart ooit laten maken. Alleen maar mooie reacties gehad, over hoe mooi, nou zeg maar beeldschoon de taart was. Echt vakwerk, details tot in de kleinste puntjes verzorgd. En de smaak was super, super, super.

10101

Tot nu toe top behandeld voor onze bruidstaart voor juni 2020.
Alles is mogelijk. Neemt de tijd ervoor.
Top bedrijf.

9,6101

Tot nu toe top behandeld voor onze bruidstaart voor juni 2020.
Alles is mogelijk. Neemt de tijd ervoor.
Top bedrijf.

10101

Twijfel niet en kies voor Micha en Diana! Vanaf het moment dat je een aanvraag doet wordt je in de watten gelegd. Je mag komen proeven, ze denken in alles met je mee en maken echt iets voor je op maat! We hebben van iedereen op de dag zelf complimenten ontvangen op hoe lekker de taart was (veelal vol verbazing omdat mensen gewend zijn dat taarten er op bruiloften vooral mooi uitzien en niet zozeer lekker smaken) De volledige taart + sweet table is tot de laatste kruimel opgegeten. Echt top!

10101

Het was een fantastische middag, met een overheerlijke bruidstaart!! Die heeft er zeker bijzonder aan bijgedragen. We hebben er enorm van genoten, en kregen veel complimenten voor de taart Die zijn dus voor jullie

10101

De bruidstaart was prachtig, echt een perfecte afsluiting van ons diner. De gasten vonden de taart niet alleen erg mooi, maar ook heel erg lekker. Één van onze gasten eet normaal nooit taart of gebak, maar vond deze taart heerlijk! 
Het bovenste deel van de taart ligt inmiddels in de vriezer, maar we hebben getwijfeld om deze meteen op te eten…
 
Nogmaals bedankt voor de prachtige taart en de mooie petit fours, die ook goed in de smaak vielen bij de avondgasten!

10101

Bij deze nogmaals dank voor de prachtige en super lekkere taart. Het geheel was boven onze verwachting, en ook alleen maar lovende kritieken. 
 

10101

Onze trouwdag was perfect! We hebben onwijs mooie dag gehad. Wat was hij mooi maar vooral super lekker! Echt top, we hebben veel complimenten gehad over de taart en zullen mensen jullie zeker aanraden.
 

10101

We hebben een prachtige dag gehad en de taart viel zeker in de smaak! 
We krijgen nog steeds veel complimenten over de taart en over de smaak/luchtigheid.

9,7101

We hebben een onvergetelijke dag gehad en de taart was top. Hij zag er super uit en smaakte heerlijk! 
Bedankt!

10101

We hebben een fantastische dag gehad. We hadden het qua weer en gezelligheid niet mooier kunnen wensen. 
 
De taart was echt fenomenaal! Wat een prachtige details En hij smaakte zo lekker. Van onze gasten hebben we alleen  maar goede reacties gehad en de petit fours op het feest hadden gretig aftrek.
 
Ontzettend bedankt voor de prima service en de leuke kennismaking. Als vrienden van ons trouwen zullen we jullie zeker aanbevelen.
 

9,4101

We hebben genoten van onze bruiloft. Het was een super mooie dag. We wachten nog op de foto’s. De taart was prachtig en heerlijk, bedankt voor deze top taart.
 

10101

We hebben samen met onze familie een fantastische dag beleefd op Vlieland! We hebben allemaal genoten van jullie creatie! Een lust voor het oog en de smaak is nog veel beter!

9,9101

Wij hebben enorm genoten van de dag en van de taart! Hij zag er echt perfect uit en smaakte super, echt een hele fijne taart 🙂
 
De glutenvrije muffin was een leuke verrassing voor de tante in kwestie, die was helemaal blij dat er ook wat voor haar was. Dat geldt ook voor onze vriendin met de noten- en chocolade allergie, die heeft ook genoten van de taart. 
 
Super gedaan en nogmaals heel hartelijk dank! 

9,0101

Een dikke 9 voor de taart hij was geweldig lekker en de service was top

Michas & Diana's
Bedankt, Wij hebben er met veel plezier aan gewerkt. Graag tot ziens. Micha en Diana
22-12-15
9,9101

De gasten vonden de bruidstaart er prachtig uitzien en was heerlijk.

Pink Lemon Cards