Trouwen met SUUS?

Nee niet met mij, maar met jouw aanstaande natuurlijk!
Ik help jullie graag met het creëren van een goed geregelde, gezellige en bijzondere bruiloft in Zeeland. Willen jullie trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op een landgoed of een tuinfeest met alles er op en er aan; Zeeland biedt het allemaal. Als weddingplanner en ceremoniemeester, woonachting in Zeeland, realiseer ik jullie wensen.

Weddingplanner
Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Ook neem ik de gehele inrichting en styling van de locatie(s) op mij. Tijdens het huwelijk en het diner en/of feest dat volgt, sta ik ook 100% voor jullie klaar! Ik hou alle details voor jullie in de gaten en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.

Ceremoniemeester
Hebben jullie vooraf alles zelf geregeld, maar willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken. Dan is het inhuren van mij als professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten! Het is jullie de keuze of ik de gehele dag of maar één dagdeel beschikbaar moet zijn! Alles hangt af van jullie wensen.

Voordat wij samen gaan werken maak ik graag eerst kennis met jullie.
Samen ontdekken we jullie wensen en dromen en of het tussen ons klikt!

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards