MeerKappers

Bruidsmake-up en haar voor jouw droombruiloft
Haar en make-up voor je bruiloft op een ontspannen manier: dat kan bij MeerKappers. Op jouw grote dag kom ik graag naar je toe om jouw bruidsmake-up en kapsel aan huis te verzorgen. Je haar en make-up zijn een belangrijk onderdeel van je bruiloft en ik kan je helpen om er prachtig uit te zien, zodat jij de hele dag kunt stralen.

Proefsessie bruidsmake-up en haar
Voordat het zover is zullen wij eerst samen een proefsessie inplannen. Deze proefsessie vindt ruim van te voren (ongeveer 6-8 weken) plaats in mijn kleinschalige salon. Je bent bij MeerKappers altijd alleen, waardoor ik alle tijd en aandacht aan jouw wensen kan besteden. In de salon kunnen we kennismaken en heb ik alle benodigdheden klaar staan, zodat we niets aan het toeval overlaten. Samen bekijken we verschillende bruidskapsels en make-up stijlen. We houden rekening met jouw jurk, persoonlijke wensen en stijl. In combinatie met mijn professionele kennis en ervaring op het gebied van bruidsmake-up en haar, wordt alles op elkaar afgestemd om tot jouw ultieme droom haar en make-up voor jouw bruiloft te komen.

Bruidskapsel en visagie voor jouw grote dag
Tijdens de proefsessie maak ik aantekeningen van jouw wensen en maak ik foto’s van de look die we samen hebben gecreëerd. Zo kan ik op de grote dag zelf het bruidskapsel en de visagie van jouw dromen herhalen. Precies zoals wij het hebben afgesproken. Voor deze sessie hoef je uiteraard niet naar de salon te komen. Op jouw trouwdag verzorg ik de visagie en hairstyling aan huis, zodat jij zonder stress en in een vertrouwde omgeving je dag kunt beginnen.

Inspiratie
Ben jij er nog niet helemaal over uit hoe jij je haar en make-up voor je bruiloft wilt? Of ben je benieuwd naar mijn eerdere werk? Bekijk dan mijn online portfolio, waar je foto’s van mijn creaties op het gebied van bruidskapsels en visagie over de afgelopen jaren kunt bekijken. Zoek ook zelf naar afbeeldingen van kapsels of make-up die jij mooi vindt. Elke bruid heeft een namelijk andere smaak en een verschillend kapsel of make-up dat bij haar past. Neem al je inspiratie dus gerust mee. Zo krijg ik een goede indruk van jouw wensen. Ik geef je ook altijd persoonlijk advies, waarbij ik rekening houdt met hoe je haar valt, de vorm van je gezicht, je persoonlijkheid en de manier waarop je je in het dagelijks leven opmaakt.

Bruidsarrangement
Jouw complete bruidsarrangement bij MeerKappers bestaat uit de proefsessie, waarbij een proef van het bruidskapsel en de visagie zitten inbegrepen. Daarnaast bevat het bruidsarrangement de creatie van het bruidskapsel en de make-up op de dag van de bruiloft zelf, welke aan huis kan worden verzorgt. Verder zijn natuurlijk alle producten en andere benodigdheden voor het creëren van de bruidsmake-up en haar inbegrepen.

Jouw bruidsarrangement moet helemaal perfect zijn. Daarom kunnen we het arrangement personaliseren. Neem gerust contact met mij op, zodat wij alle mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Nog geen ervaringen