Niet meteen een marketingpraatje, maar eerst een korte toelichting over wie ik ben.

Al op jonge leeftijd werd ik geraakt door de betovering van video. Een goed verhaal met fraaie beelden in combinatie met krachtige muziek bezorgt mij enorme kippenvel. Een hobby groeide via ontembare passie uit naar een eigen videoproductiebedrijf.

Een aantal jaren geleden was ik te gast bij een bruiloft en raakte ik betoverd door de setting en de sfeer. Ik zag het ineens voor me: dit wil ik combineren met mijn passie voor film! Het leek me geweldig om trouwfilms te gaan maken.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de prachtige en persoonlijke verhalen van mensen naar boven kan halen en kan vertalen naar beeld. Zo creëer ik een herinnering die jullie voor altijd zullen koesteren.

Ik creëer trouwfilms met oog voor detail en gevoel voor storytelling, ondersteund door krachtige muziek die precies de juiste snaar raakt. Een trouwfilm vind ik de beste manier om de dierbare herinnering van je trouwdag te herbeleven

Je wilt de herinnering aan jullie mooiste dag voor altijd levendig houden. Laat mij jullie verhaal vertellen op een unieke wijze, zodat jullie deze speciale dag kunnen blijven herbeleven. Ik film jullie bruiloft met de uitstraling van een speelfilm, met oog voor details en echte emoties. Zo wordt jullie trouwvideo een uniek liefdesverhaal voor altijd.

Stuur me gerust een berichtje om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

1 Ervaringen

10101

Maikel heeft onze dag geweldig in beeld gebracht. De video laat in een aantal minuten een prachtig overzicht van de dag zien. Met veel toewijding en enthousiasme weet hij de meest speciale momenten vast te leggen. Je voelt je al snel op je gemak bij hem, waardoor het filmen heel natuurlijk verloopt.

Pink Lemon Cards