PURE, STIJLVOLLE TROUWVIDEO’S VOOR SPRANKELENDE EN AVONTUURLIJKE KOPPELS

Jullie zijn uniek en jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn. Maikel Stams Wedding Films legt pure en échte momenten vast, zodat die nooit meer vergeten zullen worden. Ik stel elke trouwvideo samen met nauwkeurig oog voor detail, resulterend in een stijlvol liefdesverhaal dat nog generaties wordt doorgegeven.

PURE MOMENTEN
De pure, emotionele momenten van een trouwdag zijn de steunpilaren van een krachtige trouwfilm, zoals de traan die jouw moeder wegpinkt tijdens de ceremonie of die emotionele speech van je vader tijdens het diner. Het maakt de herinnering aan jullie mooiste dag extra levendig.

STIJLVOLLE BEELDEN
Jullie trouwvideo wordt samengesteld met nauwgezette aandacht voor details. Door mijn kennis over licht, compositie, beweging (heel belangrijk in film!) en storytelling weet ik een uniek, stijlvol liefdesverhaal te creëren dat een lust is voor het oog.

UNIEK VERHAAL
Ik houd ervan hoe uniek elk koppel is. Met meer dan 3 jaar ervaring als trouwvideograaf heb ik geleerd dat er geen standaard format is voor het maken van een trouwfilm. Ik behandel elke video als iets nieuws en speciaals, afgestemd op jullie wensen en jullie verhaal.

Omdat ik kwaliteit belangrijker vind dan kwantiteit, neem ik slechts een beperkt aantal boekingen per jaar aan. Wacht daarom niet te lang met beslissen om te voorkomen dat ik niet meer beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik maak graag kennis met jullie! Een persoonlijke, digitale kennismaking om elkaar te leren kennen en wensen te bespreken is geheel vrijblijvend.

2 Ervaringen

10101

Maikel was echt een aanwinst op onze bruiloft, en niet alleen qua fantastisch beeldmateriaal. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer en we hadden een hele goede klik met hem. Na onze grote dag kregen we regelmatig updates en leuke teasers aan videomateriaal van de trouwdag, met als knaller natuurlijk dé trouwfilm. En wat voor een… Iedereen is er weg van, we krijgen zo veel leuke reacties. Met alle Corona-maatregelen hebben we op onze trouwdag niet iedereen erbij kunnen hebben zoals we gewenst hadden. Maar met de beelden van Maikel hebben we alle afwezigen toch het gevoel gegeven dat ze erbij waren, en alle aanwezigen een fantastische terugblik. De sfeer, details en mooiste momenten waren geweldig goed vastgelegd en we zijn er zo gelukkig mee! Heel erg bedankt, Maikel, namens ons allebei!

10101

Maikel heeft onze dag geweldig in beeld gebracht. De video laat in een aantal minuten een prachtig overzicht van de dag zien. Met veel toewijding en enthousiasme weet hij de meest speciale momenten vast te leggen. Je voelt je al snel op je gemak bij hem, waardoor het filmen heel natuurlijk verloopt.

Pink Lemon Cards