Fotografie is mijn manier om verhalen op hun mooist vast te leggen, zodat de momenten die voor jou het belangrijkst zijn, jaren later nog steeds voor vlinders in je buik zorgen.

Mijn naam is Madelon en ik fotografeer bruiloften door heel Nederland. Mijn fotografiestijl is licht, liefdevol, romantisch en ongedwongen – en dat laatste zegt bovendien veel over de manier waarop ik werk. Ik heb een journalistieke achtergrond en dat betekent dat ik enorm nieuwsgierig ben én dol op mooie verhalen. Ik werk op een persoonlijke en betrokken manier: ik ga voor mooie foto’s, maar wil bovenal dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens. Mijn werk is écht fantastisch: het is geen wonder dat ik soms – stiekem – een traantje wegpink achter mijn camera en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht thuiskom.

Spreekt mijn fotografiestijl jullie aan? Boek dan nu een vrijblijvende kennismaking via de website, zodat we elkaar kunnen leren kennen en jullie kunnen bepalen of ik bij jullie grote dag pas. Ik hoop jullie snel te zien!

Nog geen ervaringen