Bruiloften vond ik altijd al fascinerend. Op een gegeven moment ontdekte ik het livepainten. Hierin komen mijn kwaliteiten helemaal tot zijn recht en kan ik bruiloften nog net iets extra's geven. Ik geniet ervan om mensen blij te maken met mijn werk.

Vraagt u mij als live painter, dan kom ik tijdens een onderdeel van uw bruiloft live schilderen. Leuk voor het eindresultaat en leuk voor de gasten om de schildering te zien ontstaan! Het resultaat is een sfeerimpressie van uw bruiloft.

7 Ervaringen

10101

Boven verwachting. We hebben ontzettend genoten van Maaikes aanwezigheid. Het resultaat was top!

7,5101
9,5101

Heel bijzonder en eens iets heel anders om je dag vast te leggen met Maaikes live Painting. Het is prachtig geworden en zijn er heel blij mee. Echt een aanrader!!

10101

Fantastisch schilderij met een bijzondere herinnering!

10101

Samen met een aantal vriendinnen van de bruid heb ik Maaike ingeschakeld om een mooie herinnering te maken van de bruiloft. Onder grote belangstelling van de gasten en het bruidspaar heeft Maaike ter plekke een schilderij gemaakt. Wat ik vooral knap vond is dat ze de sfeer van het feest heel knap heeft vastgelegd. De bruid en bruidegom waren er erg blij mee.

8,0101

Ontzettend leuk om dit op de bruiloft te hebben! Heel veel enthousiaste en positieve reacties van gasten gehad, vond het wat toevoegen aan de sfeer en bovendien natuurlijk een hele mooie herinnering!

9,9101
Pink Lemon Cards