Mijn naam is Marieke Jaspers en ik ben een enthousiaste trouwfotograaf uit Eindhoven met liefde voor mijn vak!

Door mijn beroep als fotograaf kom ik op veel verschillende plaatsen en ontmoet bijzondere mensen. Dit maakt het voor mij zo leuk, geen dag is hetzelfde.

Doordat ik veel meer doe dan alleen bruidsfotografie hou ik een frisse kijk op jullie dag en verval niet in standaard plaatjes. Ik ben al op heel wat bruiloften geweest en het verveelt nooit. Ik heb veel ervaring in de bruidsfotografie, hierdoor heb ik al meer dan 150 bruiloften op mijn naam staan.

Ik hoop ook op jullie bruiloft uitgenodigd te worden om er samen met jullie een prachtige dag van te maken.

16 Ervaringen

10101

Marieke is een topfotograaf: prachtige foto’s, snelle levering en dat ze ons aan het lachen kan maken bleek wel uit het eindresultaat.

10101

Marieke is een leuke enthousiaste meid die haar werk serieus neemt.
Ze wringt zich soms letterlijk in allerlei bochten om de beste foto te maken.
Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht hier in mee.

Bedankt voor de mooie herinnering aan onze dag!

10101

Wij hadden meerdere fotograven bekeken op internet maar Marieke sprak ons meteen aan. Dat kwam door de manier waarop zij fotografeert. Het zag er heel spontaan uit, en niet zoals bij vele heel statisch en gemaakt. Op het kennismakingsgesprek wisten wij het ook meteen, zij wordt het! Er was meteen een klik en daardoor een super leuk gesprek! Met Marieke kan je alles, ze vindt alles prima wat je wilt, denkt mee, heeft zelf heel veel ideeën, is super behulpzaam en bovenal heel gezellig. De dag zelf heeft ze geweldig vastgelegd. Echt zoals wij het willen. Ze heeft zoveel foto’s gemaakt van momenten die wij niet eens door hadden, en daardoor zijn de foto’s nog mooier geworden.
Marieke, Je hebt de dag geweldig vastgelegd en daarvoor zijn wij je super dankbaar! Enorm bedankt voor alles en vooral ook voor je gezelligheid!

10101

Via deze site zijn we bij Marieke uitgekomen. Bij het 1e gesprek was er meteen een klik en de keuze was dan ook snel gemaakt. Er werd veel ruimte geboden voor eigen wensen en er werd mee gedacht over de locatie en persoonlijke wensen. De communicatie verliep soepel en zeer snel. Marieke heeft onze dag heel mooi vastgelegd op beeld. Alles verliep heel ontspannen en je merkte niet dat er foto’s werden gemaakt. De foto’s zijn prachtig geworden. We zijn er heel blij mee. We zijn op zaterdag getrouwd en op maandag waren de foto’s al klaar! Ze kwam de foto’s ook nog eens persoonlijk bij ons afgeven, zodat wij de foto’s hadden, voordat we op huwelijksreis gingen. Ik, als bruid, had problemen met mijn bh. Marieke heeft toen zelfs aangeboden om naar een lingeriewinkel te gaan. Bedankt Marieke. We bevelen jou van harte aan.

10101

Marieke heeft onze bruiloft fantastisch gefotografeerd. Wij hebben veel plezier met elkaar beleefd en zij heeft echt schitterende trouwfoto’s en foto’s van de dag gemaakt. Heel mooi hoe zij iedereen vast weet te leggen op de manier zoals mensen zijn. Ook het maken van de trouwfoto’s was echt bijzonder om en Marieke wist precies hoe ze ons moest vastleggen op de foto. Nogmaals hartelijk dank! Frank en Miranda

10101

Wat een mooie foto’s heeft Marieke gemaakt van onze trouwdag. Vanaf het eerste contact verliep alles goed, ze is erg behulpzaam, professioneel en ook heel erg aardig. Wij raden Marieke zeker aan!!

10101

Op zoek naar een fotograaf voor onze allermooiste dag, kwamen we bij Marieke uit. Haar foto’s spraken ons aan en toen ze eenmaal bij ons thuis was geweest, waren we direct om. Een lieve en gezellige fotografe, met een eigen kijk op fotografie.
Marieke is er vanaf de ochtend tot aan het feest bij geweest, en het resultaat is geweldig. Ze is er, maar tegelijkertijd is ze er niet. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad te moeten poseren. Marieke zocht de mooie momenten en legde deze op een geweldige manier vast. Ze ging op tussen onze gasten en het voelde alsof ze er gewoon bij hoorde. Tijdens ons avondfeest werd er al een voorproefje getoond van de foto’s en de reacties van de gasten waren lovend! En amper een week later hadden we alle foto’s al in huis! Geweldig! Marieke, nogmaals bedankt! Jij hebt er voor gezorgd dat wij een prachtige, blijvende herinnering op beeld hebben van onze allermooiste dag!

10101

Wij zijn geen mensen van veel woorden. Maar Marieke Jaspers heeft geweldig werk geleverd. En is nog gezellig om erbij te hebben ook :). Super bedankt. We raden haar aan iedereen aan!

10101

Wij zijn super tevreden met de diensten van Marieke en zouden haar iedereen aanbevelen! Zowel op onze trouwdag zelf als achteraf met de foto’s is haar professionaliteit goed zicht- en merkbaar. Bedankt voor de prachtige herinneringen aan onze mooie dag!

10101

We zijn ontzettend blij met de foto’s die Marieke heeft gemaakt. Ze heeft echt geluisterd naar onze wensen, wat wij mooi vinden qua stijl. Marieke is een leuke, spontane vrouw en dit hebben we ook terug gekregen van onze daggasten. Ze weet op een creatieve manier in te spelen op verschillende situaties. Wij zouden Marieke zeker aanraden!

10101

Beste Marieke

Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag van ons leven.

Je bent makkelijk in de omgang en we voelde ons erg op ons gemak bij u. Verder zagen we veel foto’s waarvan we niet eens wisten ze gemaakt waren. Hele mooie plaatjes die door u onopvallend zijn genomen.

De foto’s zijn echt super mooi geworden. We zijn er erg blij mee. Ook de mensen om ons heen geven veel Complimenten over de foto’s. We zullen u dan ook zeker aanraden

10101

Marieke is een geweldige trouwfotograaf die we iedereen kunnen aanraden!

Het kennismakingsgesprek bij ons thuis was al vanaf het begin heel ontspannen dus in combinatie met haar topportfolio konden we de knoop direct doorhakken: Marieke gaat onze bruiloft fotograferen.

Vanuit het verre Bakel was het voor haar geen enkele moeite om een paar weken voor de bruiloft al naar onze trouwlocatie te rijden (177km!) om te kijken naar het licht, de mogelijkheden, de mooie plekjes in de buurt voor shoots en om onze wensen nog eens door te spreken.

Op de dag zelf was ze erbij vanaf het vroege begin (de kapper) en ging ze pas weg toen het feest in volle gang was. De hele dag door heeft ze de prachtigste foto’s geschoten en ze heeft alle momenten (en meer) weten vast te leggen die we graag wilden hebben. En dat zonder dat je doorhebt dat ze er is! Maar als je wilt dat ze meedenkt, doet ze dat met liefde.

Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto’s al op de mat dus kon het grote nagenieten direct beginnen.

Tot slot ook niet onbelangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding is subliem. Dus kortom: ga voor Marieke!

10101

Werkelijk fantastisch. Marieke zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Het eerste kwartier van onze trouwdag merkte we dat ze er was, en daarna niet meer terwijl zij ondertussen ieder detail en snelle blik heeft vastgelegd. De foto’s die ze maakt zijn prachtig en ze ziet letterlijk ALLES. Onze dankbaarheid en bewondering is groot voor deze vak fotografe. Wij zullen zeker aanraden om je grote dag door haar vast te laten leggen. De foto’s waren ook erg snel binnen, wat ervoor zorgde dat we heel snel de grote dag opnieuw hebben kunnen beleven. Daarnaast neemt zij persoonlijke wensen ook erg serieus en doet er alles aan om de voor ons perfecte foto’s te maken. DANKJEWEL!

10101

We hadden met Marieke een kennismakingsgesprek aan huis, het klikte meteen, lekker ontspannen, en konden onze wensen bespreken. Twee weken voor de bruiloft hebben we samen de locatie bekeken en de dag doorgenomen. Marieke heeft op een zeer mooie en creatieve manier foto’s weten te maken van de bruiloft. Van iedereen zijn foto’s gemaakt en er was genoeg gelegenheid om met de verschillende gasten op de foto te gaan. Marieke is de hele dag erbij geweest op de bruiloft, ze heeft op onze wens veel spontane foto’s gemaakt. Een enthousiaste fotografe waarbij iedereen zich op hun gemak bij voelde. Wij kregen zelfs van de gasten complimenten over de leuke fotografe! We hebben de foto’s zeer snel ontvangen, in kleur, zwart/wit en zwart/wit doordruk. Ze zijn werkelijk waar prachtig !!

10101

In 1 word geweldig! Een super lief en creatief persoon. Op de grond liggen, in de bosjes klimmen alles voor een mooi resultaat. Wij zijn enorm blij met de foto’s. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Onze kids van 4 & 5 staan er geweldig op. Dankzij het geduld en gezellig kletsen met de kids. Onwijs bedankt Marieke

10101

Wij zagen foto’s van een andere bruiloft, gemaakt door Marieke. Die foto’s vonden wij zo mooi dat wij met haar een gesprek hebben aangevraagd. Marieke is heel erg enthousiast en super behulpzaam. Zeer professioneel en op een hele leuke manier. Ze neemt alle tijd voor je, denkt met je mee en doordat ze al zoveel bruiloften heeft gefotografeerd, heeft meegemaakt en zelf ook is getrouwd heeft ze veel ervaring en kennis. Op de dag zelf rent ze van hot naar her en haalt werkelijk alles eruit wat erin zit. Zeker op onze fotolocatie is geen moment onbenut geweest. Ze is heel creatief met foto’s maken, ze manoeuvreert zichzelf ook in alle mogelijke posities om de beste en leukste foto’s te krijgen. Ik vind het heel knap hoe snel ze in een onbekende ruimte precies ziet wat een mooi effect oplevert voor de foto’s.
Op de dag zelf hadden we een same day edit. Zo mooooi! Het is zo leuk dat de avondgasten op die manier onze dag ook al meekrijgen en alle gasten al foto’s kunnen zien. We hebben heel veel complimenten op de foto’s gehad (‘kan zo een tijdschrift in’, ‘super mooi, ‘wat een plaatjes’), maar ook over Marieke zelf hoe leuk zij het deed. Binnen een maand hadden we ALLE foto’s op stick, in kleur, zwart wit en zwart wit doordruk. IDEAAL! Ook verbaasden wij ons waar ze allemaal foto’s van heeft gemaakt, want je merkt daar dus helemaal niets van. Wij zijn super blij dat we voor Marieke hebben gekozen en hadden écht niemand anders gewild. Dus over Marieke kunnen we alleen maar zeggen: een hele leuke professionele fotograaf met een oprechte passie voor haar vak! Echt een toppertje!

Pink Lemon Cards