Organiseert u een bruiloft in stijl? ACE heeft dé kennis in huis om uw feest professioneel en tot in de finesses te verzorgen. Wij leveren luxe DJ shows welke worden verzorgd door enthousiaste DJ’s met een conservatorium achtergrond. We voeren uw feest uit met passie en een hoge mate van betrokkenheid!

De shows van ACE zien er stijlvol en trendy uit en zijn voorzien van technisch vooruitstrevende apparatuur. Denk aan een luxe DJ-booth met LED techniek, een professioneel geluidssysteem afgestemd op de locatie en een high-end lichtshow. Onze lichtshow ziet u niet alleen, maar beleeft u!

Heeft u gerichte wensen of doelstellingen, dan vervaardigen wij graag een custom show, volledig op maat voor u en uw gasten. U kunt ook kiezen voor een Pick ’n Party-show. Elke show heeft een eigen identiteit en blinkt uit door een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

4 Ervaringen

10101

Wij hebben ons bruiloftfeest laten voorzien van licht en geluid door ACE Events. Zij hebben de locatie zeer sfeervol uitgelicht en voorzien van goed geluidsmateriaal. De DJ, welke zij via een intake gesprek van muziekstylen, voor ons hebben uitgekozen was spot on. Iedereen heeft vrijwel de hele avond op de dansvloer gedanst. Super geslaagd.

Wij zullen dit bedrijf aan iedereen om ons heen aanbevelen.

8,0101
8,8101

Dankzij ACE hebben wij een bijzonder sfeervolle en gezellig avond beleefd.

9,1101

De lichtshow was prachtig en de dansvloer is nooit leeg geweest.

Pink Lemon Cards