Trouwpakken Friesland
Lodewijk Mode voor Mannen is al 76 jaar dé trouwspecialist van Friesland. Wij maken van jouw trouwdag, met een mooi trouwpak, de mooiste dag uit je leven. Het is dan ook belangrijk dat jouw trouwpak volledig aansluit op je wensen. Wil je een uniek, trendy pak of juist liever traditioneel? Op onze afdeling Trouwpakken bieden wij een grote collectie trouwpakken van verschillende modemerken aan, zoals Immediate en Masterhand.

Trouwpak op maat
Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? Dan kun je er ook voor kiezen om een pak helemaal op maat te laten maken. Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Op onze afdeling voor maatpakken kan je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van onze modeadviseurs krijg jij hét trouwkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen!

4 Ervaringen

10101

Op goed geluk en spontaan op een zondag binnengestapt op zoek naar een trouwpak. Wij zijn plezierig opgevangen en super goed geholpen door Max. Naast geslaagd te zijn voor een mooi trouwpak zagen wij ook heel veel mooie casual mode, wij komen zeker terug bij deze fijne winkel! 5 sterren van ons

10101

Ik heb laatst mijn trouwpak bij Lodewijk gehaald en ben zeer tevreden. De verkopers zijn enorm klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Ze hebben ook veel verstand van zaken. Het assortiment is dusdanig dat er voor ieder wat wils is. Kortom: zeer tevreden!

10101

Heb mijn trouwpak gekocht bij Lodewijk. Ben er uitstekend geholpen, met veel oog voor detail. Alleen als Marten 100% tevreden is krijg je je aankoop mee. En zo hoort het!

9,2101
Pink Lemon Cards