Trouwen en feesten op Landgoed Ulvenhart
Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is een magische plaats om elkaar het ja-woord te geven.

Ceremonie in de openlucht
Een huwelijksceremonie in de openlucht, op een historisch landgoed midden in de natuur, heeft iets bijzonders. De romantiek die Landgoed Ulvenhart van nature heeft wordt onderstreept door een feestelijke aankleding.

Feest
We heten iedereen van harte welkom in onze accommodaties de Vlaamse Schuur of 17e -eeuwse herberg De Jager. Zowel binnen als buiten is het mogelijk te genieten van deze speciale dag. Wij denken met jullie mee en stippelen samen graag een gedetailleerd scenario uit.

Binnen en buiten
Op het mooie Landgoed Ulvenhart is het mogelijk om zowel binnen als buiten te genieten van de trouwdag. De buitenlocaties zijn alleen al qua natuurschoon adembenemend, binnen vind je een intieme setting in één van de historische panden. Blijf gerust overnachten in de gerieflijke slaapkamers met eigen sanitair van onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt.

Neem een voorproefje
Maak kennis met de wedding planner van Landgoed Ulvenhart, ontdek de mogelijkheden en geef ons het ja-woord om echt ‘de mooiste dag van je leven’ te organiseren. Om beter te kunnen kiezen tussen alles wat onze keuken kan creëren, bieden we graag een proefdiner aan.

Nog geen ervaringen