Landgoed Groenendaal

Lekker Genieten op je huwelijksdag

Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwen…
het woord waar het uiteindelijk allemaal om draait op de mooiste dag van je leven is ‘JA’.

‘Ja’ is ook het woord wat veelvuldig wordt uitgesproken op Landgoed Groenendaal want de mogelijkheden zijn legio. In de prachtige natuur van het Groenendaalse Bos is romantiek ieder seizoen gegarandeerd. En of je nu kiest voor een traditionele invulling van je huwelijksdag of een Wedding ByNight, de budgetbewuste WeekDayWedding of een sprookjesachtigeWinterWonderWedding, ze worden allemaal voorzien van een culinair randje!

Trouwen in de natuur
Landgoed Groenendaal is door de Gemeente Heemstede aangewezen als officiële trouwlocatie en er zijn inmiddels heel wat huwelijken in de zonovergoten tuin gesloten. Binnen trouwen kan altijd, mocht het weer zich toch niet van z’n beste kant laten zien. De buitensetting blijft standby voor het geval het zonnetje zich alsnog laat zien.

Bridal Dining & Drinks
Landgoed Groenendaal is in de basis een à la carte restaurant –met vermeldingen in culinaire magazines als de Michelingids, de Lekker en de Gault Millau. Dat zorgt voor oneindig veel mogelijkheden en flexibiliteit op culinair gebied en daar kun je je voordeel mee doen; kies voor een creatieve invulling die bij jullie droombruiloft past.
Van een gezellige proeverij tot een informeel Walking Dinner, van een ongedwongen barbecue in de tuin tot een klassiek diner aan stijlvol gedekte tafels; alles is mogelijk.

Kom kijken & proeven!
Op de website www.landgoedgroenendaal.nl krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de entourage. Leuker is het om het enthousiaste team ‘live’ te ontmoeten en – terwijl jullie de locatie bezichtigen – de sfeer te proeven.

Bel of mail ons voor een afspraak, we kijken uit naar jullie komst!

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards