Zoveel smaken, zoveel mogelijkheden

Een bruidsjurk van LaDonna kun je geheel naar jouw wens laten maken. Zie jij een prachtig model, maar zou je liever een langere sleep, een haltertop in plaats van een strapless jurk of wat meer kant in het bovenstukje willen? Geen probleem, NABLA trouwjurken worden helemaal nieuw en volgens eigen ontwerp gemaakt. Het atelier van Brinkman en Très Chic is zo flexibel dat bijna alle jurken uit deze collectie te mixen zijn. Onze vaardige coupeuses maken alles mogelijk. Bij LaDonna vind je namelijk niet een trouwjurk, maar dé trouwjurk.

Goedkoop, duurkoop?

De prijs van een bruidsjurk is voor sommige aanstaande bruiden een reden om deze via het internet in het buitenland te bestellen. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Menig aanstaande bruid is onaangenaam verrast door een jurk met een niet-flatterende pasvorm of gemaakt van inferieure stof.

Betaalbare bruidsmode

Donna begrijpt dat een bruidsjurk een investering is. De prijzen van haar jurken zijn daarom adviesprijzen, zonder extra winstmarges. De meeste trouwjurken die je bij LaDonna ziet, variëren in prijs van € 799,- tot aan € 1799,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van een prachtige trouwjurk waar je gegarandeerd geen spijt van krijgt. En dat is onbetaalbaar. Uiteraard hebben wij ook bruidsjurken in de bruidsjurken sale vanaf €299,-. Voor de bruid die iets meer wil uitgeven hebben wij prachtige jurken op onze site staan waarbij de prijzen zichtbaar zijn.

13 Ervaringen

10101

Hele goede service! Ik ben erg goed geholpen door Donna en ik ben gek op m’n nieuwe (bruids)schoenen!

10101

Afgelopen week bij Donna langgewenst voor een sluier die bij mijn al eerder gekochte jurk past. Na een warm ontvangst en veel geduld van Donna (mijn moeder was verlaat bij de afspraak) met een perfecte sluier én schoenen weggegaan. Fijn dat er zulke bruidsmode winkels bestaan. Zelf dus geen jurk gekocht, maar wel genoeg mooie zien hangen. Ook voor bruidkids te gekke kleding. Aanrader!!

10101

Bij La Donna staat goede service en het afleveren van kwaliteit hoog in het vaandel!

10101

Goed

10101

Het waren super mooie jurken, de mensen daar zijn ook ontzettend lief! Zeker komen.

10101

Super fijne zaak met mooie merken. Ze geven goed advies, zijn allemaal heel behulpzaam en hebben mij aan de perfecte jurk geholpen! Ik ben speciaal voor een Riki Dalal jurk gekomen en ze hebben aan al mijn wensen kunnen voldoen. Top!

10101

Mijn jurk was nog niet helemaal zoals ik wilde. Ik had een strapless jurk uitgekozen, maar wilde geen strapless. Samen met Donna hebben we samen een bovenkant gemaakt. Hier hebben we veel tijd ingestoken totdat het helemaal mijn jurk werd!! Een geweldige ervaring bij Donna gehad!

10101

Lieve Donna, wat een fijne zaak heb je. Super vriendelijk en fijn geholpen. En..in een keer geslaagd! Genoeg keus voor jong en oud. Ben super blij met mijn jurk!

LaDonna
Dankjewel!! Mooie klassieke bruid, we hebben je gezien net na de ceremonie bij het gemeentehuis in Nijmegen, fantastisch!
04-07-19
10101

Hele goede ervaringen met La Donna. Zowel bij het uitkiezen van m’n jurk als de service erna. Ik had een jurk gezien die niet in de winkel hing: geen probleem want Donna ging op zoek en binnen een paar dagen had ze de desbetreffende jurk! Ik had m’n jurk dus al wat langer thuis, geen probleem om terug te komen om nogmaals te strijken (zelfs de blouse van partner mag gewoon mee). En de interesse in onze dag naderhand maakt het helemaal af. Zeker naar toe gaan!

LaDonna
Super lief!!
04-07-19
10101

Fantastisch bedrijf met oog voor het individu. Wil je iets wat past bij jouw persoonlijkheid, bezoek dan vooral LaDonna.

LaDonna
Jaaaaaa!!! Thanks:)
04-07-19
10101

Alleen maar lof, Donna helpt je fantastisch, denkt met je mee (en denkt in oplossingen en niet in problemen).

LaDonna
Dank. Net je prachtige trouwfoto's bekeken, wat fantastisch mooi!!!
04-07-19
10101

Mijn ideale bruidsjurk gevonden! Dit door de hulp van de gezellige, spontane medewerkers. Al mijn wensen konden mogelijk worden gemaakt. Zeker een aanrader!!!

LaDonna
Tof!! Dankjewel
04-07-19
10101
LaDonna
Mooi cijfer, dank!
04-07-19
Pink Lemon Cards