HELLO, IS IT ME YOU’RE LOOKING FOR?

Ik ben Karen, eigenaresse & award winnend fotograaf van KVfoto uit Groningen.

En ik? ik heb een supertof beroep! Ik fotografeer namelijk bruiloften, zwangerschappen, stelletjes, baby’s en documenteer gezinnen.

Ik ben dol op kleine, persoonlijke momenten, op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment. De mooie momenten in het leven, met mensen waar jullie van houden zal door foto’s blijven bestaan.

En weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto’s te maken. De foto’s die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is.

Wat kan je van mij verwachten?

-Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek
-Circa 200 tot 700 bewerkte foto’s van jullie trouwdag (afhankelijk van het aantal uren)
-Preview met gave foto’s
-Zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto’s, via online galerij
-Trouwalbum + verzendkosten
-50% korting op een Pre of After weddingshoot
-Reistijd van 1 uur (daarboven is het tarief voor reistijd €35,-)

En tot slot: een gepassioneerde fotografe die Jullie trouwdag vastlegt zoals het is, dat is wat ik het liefst doe, van voorbereiding tot aan het feest. Mijn bruidsfotografie is oprecht en het uurtarief inclusief vrijwel alles.

4 Ervaringen

10101

Karen zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer tijdens de fotosessie. Het resultaat is heel mooi geworden. We zijn heel blij met de foto’s!

10101

Eenmaal op de voorgestelde plek door de fotograaf kregen we uitleg wat verder de bedoeling was. ‘soms vraag ik jullie wat te doen of ergens heen te lopen maar verder vergeet maar lekker dat ik er ben’. En zo hebben we een prachtige serie foto’s gemaakt. Het voelde zo ontspannen en natuurlijk dat ik eigenlijk de fotograaf vergat. Daardoor zijn de foto’s erg mooi geworden. Een mooi moment en heerlijke foto’s om op terug te kijken.

10101

Bij Karen voelden we ons gelijk op ons gemak , ze is heel open, spontaan en zit vol leuke ideeën. De trouwfoto’s zijn dan ook prachtig geworden. Zeker een aanrader!!

10101

Fijne fotograaf met oog voor detail en de echte momenten!

Pink Lemon Cards