Koonings The Wedding Palace

Koonings Bruid en Bruidegom; ’s Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak!
Brabantse gemoedelijkheid alom in onze ruim 4500m² grote bruidszaak gevuld met meer dan 3500 bruidsjaponnen, 750 kostuums en prachtige collecties van avond- en cocktailkleding. Het is niet zomaar een bruidsmodezaak, het is een beleving!

Bij Koonings vinden we dat het uitzoeken van je bruidskleding ook een feestje mag zijn!
Laat je betoveren door onze indrukwekkende Sissi-ballroom, waan je op de stranden van Ibiza, of in het glamoureuze Hollywood in een van onze speciale showrooms.

Vanaf de provinciale weg van Helmond-Deurne nodigt het enorme hagelwitte pand met de stralende bruidspoppen in spotlights je uit om in de droomwereld van bruidskleding en glamour te stappen.
Wij bieden meer dan 65 topmerken voor bruid en bruidegom, zowel de meest bekende als exclusievere merken. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website.
Maar het is niet alleen voor de japon of kostuum. In onze shop in shops kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden met accessoires en deze meteen bij je kleding passen.

Eigen design
Wil je een uniek design of een eigen twist aan je japon geven? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met een van onze stylisten tekenen we de japon van je dromen en gaan we op zoek naar stoffen. Daarna wordt je jurk in ons eigen atelier gemaakt en zorgen we ervoor dat hij perfect aansluit op jouw lichaam!
Bijzondere gasten
Alle bijzondere gasten op een huwelijk willen er natuurlijk geweldig uitzien. Of het nu gaat om de moeders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes of de bruidskinderen. Voor al deze gasten hebben wij een speciale afdelingen met een zeer uitgebreide diverse collecties.
En bent u geen bijzondere gast, maar wilt u er gewoon fantastisch uitzien op een huwelijk, ook dan bent u uiteraard van harte welkom!
Bruidsmodeshows
Als enige bruidsmode speciaalzaak organiseren wij jaarlijks een spectaculaire bruidsshows, waar belangstellende naartoe komen om de nieuwste collecties te bekijken en zich te laten verrassen door alle showelementen. Op onze website vindt u meer informatie hierover.
Kwaliteit en zekerheid
Al bijna 50 jaar specialiseert Koonings Bruid en Bruidegom zich in bruidsmode. Als geen ander weten wij hoe belangrijk bruidskleding is, service en kwaliteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.
Het kiezen van je bruidskleding is een bijzonder en emotioneel moment; bij Koonings Bruid en Bruidegom ben je in goede handen.

1 Ervaringen

10101

Wat een enorme grote winkel met de prachtigste jurken. Mijn droomjurk gevonden!

Pink Lemon Cards