Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt ligt iets ten zuiden van Maastricht in een rand van het Heuvelland in een parkachtige omgeving. De romantische omgeving in combinatie met hedendaags comfort, gratis parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid maakt het Koetshuis de ideale locatie voor uw huwelijk, conferentie of event.

Het Koetshuis beschikt over meerdere zalen en een groot terras. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op ons terras en in de winter ontvangen wij u graag in een fieerieke omgeving met duizenden lampjes en brandende vuurkorven in de kasteeltuin. Het Koetshuis is de ideale locatie voor gezelschappen vanaf 40 personen.

De exclusiviteit van het Koetshuis en de persoonlijke benadering door de medewerkers zorgen wij dat uw evenement aan al uw wensen zal voldoen.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. Wanneer u meer informatie wil ontvangen betreffende de mogelijkheden verzoeken wij u het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. Wij nemen contact met u op en stellen het Koetshuis en haar mogelijkheden graag aan u voor in een persoonlijk gesprek.

2 Ervaringen

9,8101

Prachtige locatie en fijne medewerkers. Vorige maand op een feest geweest van een van onze vrienden. Top!!!!!

9,8101
Pink Lemon Cards