Klaas Norg Visualisaties

Voor mij is elke bruiloft een unieke gebeurtenis. Een bruidsreportage is niet het simpelweg vastleggen van een ceremonie en familie portretten. Ieder bruidspaar is anders en daarom spreek ik ook graag met het bruidspaar af, ruim voor de bruiloft zodat wij elkaar beter leren kennen. U kunt mij uw wensen kenbaar maken en eventueel voorbeelden laten zien van wat u als bruidspaar verwacht. Zo heb ik al vele bruiloften mogen fotograferen, op verschillende locaties en plaatsen in binnen- en buitenland.

Als fotograaf blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond. Geen irritante flitsen tijdens de ceremonie als het niet nodig is. Het moet een prachtige dag zijn die u en uw familie nog lang zullen bijblijven en de foto’s zullen daarbij een belangrijk onderdeel vormen. Ik ben mij bewust van de rol die ik daar in speel en daarom benader ik elke bruiloft als een unieke gebeurtenis, waarin ik niets aan het toeval wil overlaten.

Camera’s en lenzen worden voor de bruiloft grondig nagekeken en schoon gemaakt. In geval van ziekte is er een backup fotograaf beschikbaar. Indien gewenst kan ik een offerte maken voor een tweede fotograaf die de dag, of een deel van de dag ook mee loopt.

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards