Juwelier van Beers

Naast de zeer uitgebreide gouden trouwringen collectie, staan wij er ook al jaren om bekend dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de alternatieve materialen. Zo bieden wij een zeer groot assortiment trouwringen aan in het staal, titanium en zilver, en verschillende combinaties hierin.

Wij proberen een zo ruim en divers mogelijke collectie trouwringen te creëren, zodat er wellicht voor ieder wat wils is. Voor prijzen tot €500,00 bijvoorbeeld hebben wij een zeer breed assortiment trouwringen. Zware gouden trouwringen wordt wellicht lastig met de huidige goudkoers, maar als alternatief hebben wij wel een zeer uitgebreide collectie in staal gecombineerd met goud. Het staal ziet er bijna uit als witgoud (staal is iets grijzer qua kleur) maar enorm sterk, op deze collectie zit dan ook levenslange garantie.

Tevens is het vrijwel bij elke gouden trouwring mogelijk om deze in het 8k of 9k te maken, dit kan enorm schelen in de prijs, terwijl het verschil nauwelijks zichtbaar is ten opzichte van 14k

1 Ervaringen

9,5101

Blij met onze trouwringen en ook de prijs 🙂

Pink Lemon Cards