Ook een supergave videoclip en trailer van jullie trouwdag? Dierbare momenten worden levensecht door ze vast te leggen op film: zo blijft de herinnering niet alleen levend, veel beter nog, je beleeft haar keer op keer opnieuw als op de dag zelf. JB filmproducties werkt met verschillende pakketten, dus voor ieders budget een mogelijkheid.
Zeg ook ja tegen JBfilmproducties en maak vrijblijvend een afspraak door te mailen naar jbdvdproducties@live.nl

14 Ervaringen

10101

Wat een top-videograaf! Op de dag zelf zowat niet in de gaten gehad dat hij er liep! En het eindresultaat is fantastisch! Hij dacht ook super goed mee met onze wensen! Blij dat we naast de fotograaf ook een videograaf hebben geregeld!

10101

Jan is een hele proffesionele videograaf die ons huwelijk fantastisch heeft vastgelegd per video. Met meerdere camara’s vanuit verschillende hoeken, werkelijk fantastisch! Wij bevelen Jan van harte aan! Groeten L & R!

9,0101

Geweldige leuke spontane meedenkende man. Hij heeft onze hele dag gefilmd en er een geweldige film van gemaakt. Wij zijn er super blij mee en raden JB filmproducties iedereen aan.

9,0101

Het was voor ons belangrijk dat we een fijn gevoel hadden bij de videograaf die onze bruiloft zou komen filmen. En dat hadden we bij Jan! Jan is een creatieve, meelevende en een gemoedelijke man, met hart voor zijn vak. Dat is allemaal te zien in het eindresultaat. Een prachtige trouwfilm, waar wij erg blij mee zijn! Bedankt dat je deze mooie dag voor ons hebt vastgelegd.

10101

Wil jullie onwijs bedanken voor de Mooie film we hebben er samen, maar ook met onze beiden ouders van genoten het korte filmpje maakte iedereen enthousiast voor de groote film

En bij het opnieuw bekijken zien we iedere keer toch weer andere dingen die ons dan opvallen

Supper leuk dankje wel!!

10101

Het is moeilijk om een videograaf te vinden als je zelf perfectionist bent, maar het wordt nog veel lastiger als je aanstaande niet erg warm loopt voor het idee.
Uiteindelijk heb ik mijn man kunnen overtuigen. En nu zijn we beiden zeer tevreden!
Jan was professioneel, behulpzaam, vriendelijk en enorm gezellig!
Zowel de videoclip als de film waren prachtig.
We zullen jou altijd dankbaar zijn voor het vastleggen van onze dag. Bedankt dat je deze dag nog mooier hebt gemaakt!
We kunnen Jan zeer zeker aanbevelen!

10101

Wij als bruidspaar Vonk Noordegraaf waren bij het eerste telefoongesprek met Jan, onze videograaf al enthousiast en Jan ook daarom waren wij er al snel van overtuigd dat het een mooie dag zou worden met de combinatie van fotograaf en videograaf die neef en nicht waren. Op de eerste ontmoeting bleek Jan de geschikte persoon te zijn met zijn brede lach en creatieve ideeën gaf hij ons het idee dat het een goede keus was. De dag zelf en het eindresultaat aan onze geweldige film heeft dat bevestigd. Wat hebben wij en onze familie genoten van Jan zijn aanwezigheid. Pas nog sprak ik iemand die zei; ” die videograaf dat is een gezellige man”! Zo zijn er al heel wat mensen die zeiden “kan ik die man ook niet bestellen voor onze bruiloft”. Kortom; Jan is een videograaf met het hart op de goeie plaats, die een dag voor het bruidspaar helemaal naar hun zin wil maken. Ga zo door Jan.

10101

Wij geven JB Filproducties een 10 omdat Jan een geweldige film heeft afgeleverd!! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Hij heeft onze dag geweldig weergegeven en alle emoties goed weten weer te geven. Wij kunnen hem van harte aanraden aan iedereen die een mooie herinnering wil aan de mooiste dag van hun leven! Bedankt Jan!!!!
Vooral zo doorgaan!!

10101
8,0101

JP Filmproductie heeft onze trouwdag op een fantastische wijze in beeld gebracht. Jan was samen met de fotograaf onopvallend aanwezig, deze samenwerking ging super. Jan heeft alles schitterend in beeld gebracht, met een mooie film als resultaat. Het korte filmpje dat we direct na de bruiloft kregen was erg leuk, zeker omdat we deze snel konden delen met familie.

10101

Zeer goede videograaf!
Allereest heel fijn gesprek van te voren gehad, zodat we konden aangeven wat we precies wilden en hoe we het wilden. Naar onze wensen werd geluisterd en het ging precies zoals wij het in gedachten hadden.
Ook heel prettig is: je hebt niet het gevoel dat je continu gefilmd word, hij blijft op de achtergrond en loopt niet elke keer voor je neus, maar filmt wel alles tot in de detail….

Super mooie film gekregen met alles erin!! Heel gaaf om er zo op terug te kijken.

Zelfs van de dag gasten positieve reacties gehad over ”onze” TOP videograaf!!

10101

het was fantastisch om Jan heel de dag als film man bij onze grote dag te hebben. zo ontspannen.. wij raden iedereen Jan aan.. als je je dag leuk, gezellig en ontspannen wil hebben: bel hem. ook de film is erg mooi geworden de zelfde avond kregen we een korte film, zo gaaf… nogmaals bedankt!

10101

We hebben dankzij Jan van den Berg een super mooie levendige herinnering aan onze mooie dag!!

9,5101
Pink Lemon Cards