Island Weddings Ibiza

Dromen jullie van DE ultieme bruiloft op het zonovergoten, relaxte Ibiza?
Tropische idylle, maar toch lekker dicht bij Nederland met slechts twee uur vliegtijd.
Dan helpen wij jullie graag uit de droom en op weg naar die onvergetelijke ervaring!!

Een persoonlijke huwelijksceremonie met jullie eigen trouwambtenaar uit Nederland of Ibiza op de meest mooie, romantische strandlocaties of varend op een stijlvolle witte zeilboot samen met jullie gasten naar een van de schitterende locaties die het eiland te bieden heeft? Wij zorgen ervoor.

Toch liever een landelijk gevoel? Geen probleem! Wat vind je van een ceremonie in een knusse olijfboomgaard samen met jullie geliefden en families?

Genieten van het uitzicht en de ondergaande zon tijdens een heerlijk diner aan mooi gedekte tafels en daarna een te gekke wedding party met cocktails en een trendy DJ op een van de (dak)terrassen van de hippe Beach clubs. Wij hebben de beste locaties en entertainment in ons bestand.

Of misschien stel je wat meer privacy wel op prijs en huur je liever een luxe villa met botanische tuin en eigen zwembad waar jullie met de gasten verblijven en de gehele bruiloft door ons vlekkeloos is georganiseerd. We hebben een aantal unieke gecertificeerde locaties die precies dit aan jullie bieden.

Island Weddings Ibiza verzorgt & vervult ook kleine Speciale liefdes wensen op Ibiza. Een greep uit een aantal voorbeelden: Een tour rond het eiland in een vintage bus vol gezelligheid en met chauffeur met/ of een heerlijke picknickmand met lounge kussens speciaal voor u op maat gemaakt en op locatie verzorgt of misschien wilt u graag een romantisch huwelijksaanzoek doen geheel in stijl, uwe gelofte hernieuwen, catering aan uw villa, privé kok, niets is ons te gek en wij verzorgen het!

Bovenstaand hebben we slechts een greep uit de vele mogelijkheden opgesomd die ons enthousiaste en creatieve team graag voor jullie willen uitwerken.
Vertel ons jullie wens, dan helpen wij jullie graag op weg naar die onvergetelijke ervaring!!

1 Ervaringen

9,7101
Pink Lemon Cards