ZEG ‘JA’ IN ZAAL BIJ KATOEN

TROUWEN IS BIJZONDER
De meest bijzondere dag van je leven vier je op een bijzondere locatie. ZAAL bij Katoen is zo’n locatie, zowel voor kleine als grotere gezelschappen. En qua ligging ook nog eens super centraal. Wij hebben 100% de aandacht voor de gasten, de bruidstaart, de bubbels en de bites. Zo kunnen jullie je richten op de aandacht en liefde voor elkaar. Dat is waar het om gaat op je trouwdag!

Zeg maar wat jullie willen en wij organiseren het: een borrel met taart en toast met bubbels, een feestelijk diner voor jullie gasten of een geweldig feest met live band of DJ? Alles kan! Met een klein team van enthousiaste medewerkers en één vast contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee. Wij hebben de aandacht voor elk detail. Wij bespreken jullie wensen tijdens een persoonlijk gesprek en geven graag een rondleiding.

HOTEL KATOEN IN GOES
Als jullie uitgefeest zijn, kun je bovendien heerlijk bij ons overnachten. Jij weet het beste wat bij je past. En bij Katoen valt er wat te kiezen. Want geen hotelkamer is hetzelfde. Ons hotel heeft 23 sfeervolle hotelkamers voor twee personen. Met het karakter van het monumentale pand en het prikkelende interieur voel je jezelf al snel thuis.

Nog geen ervaringen