Trouwen, de mooiste dag van uw leven! Daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Wat dacht u van een prachtig trouwfeest in een prachtige rustige en groene omgeving, net buiten de stad Groningen. Wij beschikken over een prachtige ruimte die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest tot 250 personen.

Bij Hotel Restaurant Aduard is trouwen een feest in een sfeervolle, maar huiselijk ambiance midden in de natuur tussen de Groningse landerijen. Wij bezitten over een prachtige ruimte die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest of juist een intiem diner. Aansluitend kunt u heerlijk van de ondergaande zon genieten op het aangrenzende terras, aangekleed met fakkels en vuurkorven als u dat wenst. Na afloop kunnen bruidspaar en gasten overnachten in ons hotel. De volgende ochtend serveren wij voor iedereen die is blijven slapen een uitgebreid ontbijtbuffet. De perfecte afronding van een onvergetelijke feest!

Ook voor een hotelovernachting kunt u prima bij ons terecht. Best Western Plus Hotel Aduard heeft een aantal verschillende kamers, variërend in grootte en prijs. Of u nou voor uw werk bij ons logeert of omdat u een gezellig weekendje weg bent, u voelt zich vast welkom in het gemoedelijke hotel. Neem de kinderen gerust mee! Zij vermaken zich prima in de speciaal voor hen ingerichte speelhoek.

2 Ervaringen

9,5101

Heerlijk weekend gehad zeker met het prachtige weer. En lekker gegeten en gewandeld. Mooie omgeving. Boeken zeker nog een keer.

10101
Pink Lemon Cards