Hofstede Meerzigt

Hofstede Meerzigt is van oudsher een trouwlocatie, door de gemeente Zoetermeer daartoe als zodanig ook aangewezen. De Grote Zaal ligt naast het restaurant en kan via een stijlvolle trap worden betreden. Want sfeer – daar komt het bij een huwelijksfeest op aan!

Informeel of chique, intiem of groots, voor een klein of groot gezelschap – onze locatie is geschikt voor elk denkbaar huwelijksfeest. Vertel ons hoe de mooiste dag van uw leven er uit moet zien en wij stellen gezamenlijk het programma samen, samen met u. Wij regelen het allemaal; van een klein feestje in de tuin met een BBQ tot een chique 5-gangen diner.

2 Ervaringen

10101

1 december 2018 hebben wij onze bruiloft mogen vieren bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. Wat een top locatie! Zowel de lunch als het 5-gangen avonddiner waren van fantastische kwaliteit. De bediening was vriendelijk en professioneel. De ceremoniemeesters zeiden dat ze een heerlijk ontspannen dag hebben gehad, omdat de bediening / locatie zo goed was. Ook de locatie voor de burgerlijke ceremonie was smaakvol ingericht. Voordat het huwelijk plaatsvond werden we uitgebreid ingelicht over het menu en mochten we kosteloos allerlei gangen proeven, om zo tot een keuze te komen. Een dikke 10 voor Hofstede Meerzigt!

9,7101
Pink Lemon Cards