Een perfect pak voor de mooiste dag

Een pak uitzoeken is al een avontuur op zich, maar het ideale trouwpak vinden, is natuurlijk al helemaal een belangrijke toektocht!

Bij Hoes Tailors vinden we de voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn, die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven.

Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale pak, dat een mooie verassing voor de bruid moet worden en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

Bijzondere openingstijden,
We kunnen het niet kwijt bij de openingstijden, maar mocht het u om wat voor reden dan ook beter schikken om in de avonduren of op een zondag langs te komen dan is dit geen probleem! Bel gerust en we stemmen onze agenda’s graag met u af!

Leon Hoes

9 Ervaringen

10101

Zoek niet verder en loop Hoes Tailors binnen! Als je een pak zoekt dat met liefde en vakkundigheid wordt gemaakt, dan ben je hier op het juiste adres

10101
9,0101

Je merkt dat je in goede handen bent bij de familie hoes ze nemen de tijd voor je en helpen je graag bij met het maken van de juiste keuze van een pak, want we hebben het niet over een pak dat je even uit rek kan aan trekken maar echt alles word voor gelegd (binnekant,buitenkant,knopen,zakjes,stiksels,naden,enz.) waardoor je dus ook echt een customized en prachtige pak krijgt. Ik ben echt super blij met mijn prachtige pak en zal dit ook aan iedereen aanbevelen .

10101

Na een aantal goede verhalen van vrienden gehoord te hebben over Hoes Tailors, besloot ik voor mijn eigen bruiloft hier als eerste langs te gaan om een mooi pak te scoren. Bij binnenkomst meteen hartelijk ontvangen door Leon, waarna we een kop koffie dronken en ik mijn wensen aan hem liet weten. Meteen kwam het grote stoffenboek op tafel en heb ik een mooie stof en kleur uitgezocht voor mijn pak. Na alle andere details besproken te hebben (revers, knopen, knoopsgaten, voering en ga zo maar door) werd ik na verloop van tijd gebeld dat mijn pak gereed was. Na een eerste pas-sessie zat het pak nagenoeg als gegoten. Er moest 1 klein detail aangepast worden en dat was allemaal geen probleem.
Op de grote dag heb ik heel veel complimenten gehad over mijn pak en ook in de weken daarna heb ik nog veel goede verhalen over hoe ik er uit zag op de mooitse dag van mijn leven.
Ik raad iedereen aan om bij Hoes Tailors langs te gaan voor een mooi pak. Ze ontvangen je met alle egards en luisteren heel goed naar wat jij wilt en komen met ideeën en aanvullingen die hier naadloos op aansluiten. Zoveel kennis en kunde, naast de open en warme uitstraling van de medewerkers, heb ik niet vaak gezien. Voor een volgend pak ga ik hier zeker weer heen.

10101

Uitstekende plek om te slagen voor je Pak. Het Pak is pas klaar wanneer de klant tevreden is met het eindproduct. Grote keuze in stoffen in diverse prijs categorieen en opties om je pak te personaliseren. Zeer fijne en gastvrije service. Dit is de plek om je perfecte pak te scoren.

10101

Uitstekende plek om te slagen voor je Pak. Het Pak is pas klaar wanneer de klant tevreden is met het eindproduct. Grote keuze in stoffen in diverse prijs categorieen en opties om je pak te personaliseren. Zeer fijne en gastvrije service. Dit is de plek om je perfecte pak te scoren.

10101

Persoonlijke service op maat!

10101

Vier maanden voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een uniek pak waar ik terecht kwam bij Hoes Tailors.
Na een afspraak te hebben gemaakt werden we hartelijk ontvangen en namen ze rustig de tijd voor ons. We voelden ons direct welkom. Na het kiezen van alle stoffen en knopen werd alles ingemeten.
Met een geweldig resultaat wat ik helemaal voor ogen had heeft dit bijgedragen aan een onvergetelijke dag.
Ik kan iedereen Hoes Tailors aanraden wanneer je op zoek bent naar maatpak volledig naar eigen wens. Complimenten voor het hele team!

9,9101
Pink Lemon Cards