Van man naar bruidegom,

Wat voor de dagelijkse gebruiker de normaalste zaak van de wereld is, kan voor de man die in het huwelijk stapt nog wel eens een eerste ervaring zijn. Het dragen van een maatpak! Gelukkig zien we weer meer mannen in pak dan enkele jaren geleden, echter een groot deel van de mannen draagt dit niet dagelijks. Voor het trouwpak maken veel mannen graag een uitzondering (soms onder lichte druk van aanstaande)

Bij Hoes Tailors heeft men de nodige ervaring voor de bruidegom in spe en diens naasten. Alles draait om een stuk beleving, die beleving moet meedragen aan een van de mooiste dagen in je leven. We beginnen met een kop koffie, tijdens de koffie gaan we de wensen doornemen, van stof naar voering, knoop, kleuren van de garens en het uiteindelijke model. Geen huwelijk is het zelfde, dat maakt het trouwpak voor Hoes Tailors heel mooi om te maken. Een stukje verwachting van de mannen voor het comfort, een verassing voor de bruid, en een plaatje voor de fotograaf!

Wedding deal,

Bent u na het zien en lezen van onze informatie enthousiast zijn geworden van ons bedrijf laat het ons dan weten en bezoek ons op een van de vele trouwbeurzen in de regio! Bij bezoek aan een trouwbeurs delen we onze maat overhemd waardecheque ter waarde van € 149,- uit,

Wanneer het u uit komt,

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar mocht het u om wat voor reden dan ook beter schikken om in de avonduren of op een zondag langs te komen dan is dit geen probleem! Bel gerust en we stemmen onze agenda’s graag met u af!

Prijzen,
Een maatpak vind u bij ons al vanaf € 549,-

2 Ervaringen

8,0101

Fijn bedrijf om mee te werken, uiteraard is dit een test reactie 🙂

9,9101
Pink Lemon Cards