Bij Hilton draait trouwen om vertrouwen. Daarnaast combineert Hilton de wereldberoemde kwaliteit en service met verfrissend en sfeervol design. Hilton Hotels biedt prachtige balzalen, geïnspireerd door Nederlandse historie en kunstwerken die zo de perfecte “setting” voor uw droombruiloft vormen.

De stijlvolle hotels, gevestigd in de randstad en het midden van Nederland zijn goed bereikbaar en dichtbij vele kenmerkende gebouwen en monumenten. U kunt vanuit het hotel vertrekken en op loopafstand bijvoorbeeld foto’s laten nemen bij het Vredespaleis in Den Haag, het Stadshuis van Rotterdam of het Paleis Soestdijk in Soest.

Wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is en onze ervaren Wedding Specialists assisteren u graag bij het plannen van een zorgeloze en onvergetelijke bruiloft. Van heerlijke gerechten en uitstekende service tot luxe hotelkamers en prachtige aankleding – wij garanderen u dat uw bruiloft bij ons vlekkeloos verloopt.

Onze luxueuze hotels zijn zowel in de stad gelegen als in de prachtige natuur, het zijn de ideale locaties voor prachtige fotoreportages. Uw gasten kunnen overnachten in ruime en comfortabele hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Een romantisch aangeklede suite staat uiteraard tot uw eigen beschikking. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

Indien u meer informatie wenst of geheel vrijblijvend een van onze 3 hotels wilt bezoeken, neem gerust contact op via het informatie formulier op deze pagina.

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards