Bijzondere couture voor een bijzondere dag.

Persoonlijke aandacht is één van onze prioriteiten. We willen alles uit de kast halen om bij te dragen aan jouw onvergetelijke dag. Onze manier van werken is daar helemaal op ingericht. En de winkel ook.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we jou onze volle aandacht en zorg kunnen geven.

Ook jouw privacy is daarbij belangrijk. Om tot een verbluffend resultaat te komen waar jij je helemaal goed bij voelt, moet jij je bij ons thuis voelen. Het ontwerpen en vervaardigen van een bruidsjurk is immers een intiem proces dat wij bijzonder serieus nemen. Al wordt er natuurlijk wel veel gelachen.

Benieuwd? Kom langs voor een persoonlijk en vrijblijvend stijladvies

14 Ervaringen

10101

Het is alsof ze gedachten kan lezen!
Lisette is gepassioneerd, creatief, doortastend, proffecioneel, klantvriendelijk en gedreven. Haar creaties spreken boekdelen: bruidsjurken met finesse en haar mix-and-match collectie vertegenwoordigen net zoveel kleur als haar persoonlijkheid.
Onvergetelijke ervaring met een bedrijf dat staat voor haar product!

9,5101
10101

Op 29 mei 2015 ben ik getrouwd.
Hengeveld couture, is een prachtige bruidswinkel. Waar je geheel met je eigen ontwerp je droom jurk kan laten realiseren. Hoe uitdagend en spannend is het om iedere keer een stapje dichter bij je droom trouwjurk te komen. Je bent geheel vrij om je eigen inbreng en meningen te geven. Tot in details wordt er naar je geluisterd, en je wensen hierin gerealiseerd. Groetjes Ghita

10101
10101
10101

Het kopen van mijn bruidsjurk bij Lizette heeft een grote bijdrage geleverd aan de mooiste dag van mijn leven! In alle opzichten, van de eerste keer dat ik haar atelier binnenliep tot en met de grote dag zelf. Kortom: helemaal super!!

10101

Wat een fantastisch bedrijf! Lizette weet feilloos aan te voelen wat jij wilt en wat bij je past, en samen met haar wordt je droomjurk werkelijkheid. De afspraken zijn duidelijk, communicatie is erg prettig en de totaalservice is verrassend. Ik zou er zó nog een keer voor trouwen!

10101

Prachtige stoffen en jurken en ook nog eens goede service. Lizette denkt volledig met je mee. Heb zelf bij Hengeveld Couture een feestjurkje laten maken. Aanrader!!

10101

In één woord geweldig! Lizette voelt heel goed aan waar je precies naar op zoek bent. Ze denk goed mee, leeft zich in en daardoor ontstaan de mooiste creaties. Of je nou op zoek bent naar een bruidsjurk of een jurk voor je bruidsmeisjes, bij Hengeveld Couture slaag je altijd!

10101

Prachtige jurken!

10101
10101

Vakvrouw die voor mij mijn mooiste jurk heeft ontworpen. Goed advies.

10101

Het ontwerpen van mijn jurk was van het begin tot het einde één groot feest! Lizette is een echte vakvrouw, en weet het tegelijkertijd ook persoonlijk te houden! Ik kan het van harte aanbevelen!

9,8101

Ze nemen  de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Heel goed!!

Pink Lemon Cards