Bijzondere couture voor een bijzondere dag.

Persoonlijke aandacht is één van onze prioriteiten. We willen alles uit de kast halen om bij te dragen aan jouw onvergetelijke dag. Onze manier van werken is daar helemaal op ingericht. En de winkel ook.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we jou onze volle aandacht en zorg kunnen geven.

Ook jouw privacy is daarbij belangrijk. Om tot een verbluffend resultaat te komen waar jij je helemaal goed bij voelt, moet jij je bij ons thuis voelen. Het ontwerpen en vervaardigen van een bruidsjurk is immers een intiem proces dat wij bijzonder serieus nemen. Al wordt er natuurlijk wel veel gelachen.

Benieuwd? Kom langs voor een persoonlijk en vrijblijvend stijladvies

20 Ervaringen

10101

“Ik kan niet anders zeggen dan: dikke aanrader. Je jurk wordt volledig gemaakt zoals JIJ wil. Weet je het even niet meer, ook dan krijg je alle steun. Flexibel ten top. Ik had m’n jurk binnen erg korte tijd nodig, en ja dit werd gewoon geregeld. Kan geen betere plek voor het maken van je trouwjurk bedenken. Dus SU-PER!”

10101
10101

Hengeveld heeft mijn jurk ontworpen. Een uniek stuk, paste exact op mijn lijf en helemaal naar mijn persoonlijke wensen. Het was een feestje en ik kijk 3 jaar later nog steeds met veel plezier naar mijn prachtige jurk! Fijn advies, passie professionaliteit zijn de juiste woorden.

10101

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij Hengeveld Couture; mijn jurk sloot zo mooi aan en zat heerlijk! Lizette maakt samen met haar collega de mooiste creaties. Een absolute aanrader voor alle bruidjes!

10101

Hele goede ervaringen met Hengeveld. Ik was er zeker van dat ik een korte trouwjurk wilde trouwen.. 1 maand van te voren besloot ik toch een lange jurk te doen. Hengeveld was super flexibel en luisterde naar mijn wensen. En dat terwijl ik trouwde in het trouwseizoen en ze het heel erg druk hadden. Ik ben ze nog steeds elke dag dankbaar hiervoor. Ik heb gestaald op mijn bruiloft en dat kwam door hun.
Mijn jurk hangt in de kast maar elke keer als ik mijn kast open doet begin ik te stralen.
Ik raad iedereen aan die ik ken om je trouwjurk hij Hengeveld te laten maken. Ze luisteren heel goed naar je wensen en de kwaliteit is echt goed.

10101

Ik raad iedereen aan om naar Hengeveld couture te gaan. Wordt echt super fijn geholpen, lieve mensen, begrijpen helemaal wat je wil. Alle opties zijn mogelijk, niets is teveel. Zelfs niet toen bleek dat mn jurk op het laatste moment moest ingenomen worden. Ik heb echt de hele dag gestraald in mn jurk. Dit allemaal dankzij Hengeveld couture!!

10101

Het is alsof ze gedachten kan lezen!
Lisette is gepassioneerd, creatief, doortastend, proffecioneel, klantvriendelijk en gedreven. Haar creaties spreken boekdelen: bruidsjurken met finesse en haar mix-and-match collectie vertegenwoordigen net zoveel kleur als haar persoonlijkheid.
Onvergetelijke ervaring met een bedrijf dat staat voor haar product!

9,5101
10101

Op 29 mei 2015 ben ik getrouwd.
Hengeveld couture, is een prachtige bruidswinkel. Waar je geheel met je eigen ontwerp je droom jurk kan laten realiseren. Hoe uitdagend en spannend is het om iedere keer een stapje dichter bij je droom trouwjurk te komen. Je bent geheel vrij om je eigen inbreng en meningen te geven. Tot in details wordt er naar je geluisterd, en je wensen hierin gerealiseerd. Groetjes Ghita

10101
10101
10101

Het kopen van mijn bruidsjurk bij Lizette heeft een grote bijdrage geleverd aan de mooiste dag van mijn leven! In alle opzichten, van de eerste keer dat ik haar atelier binnenliep tot en met de grote dag zelf. Kortom: helemaal super!!

10101

Wat een fantastisch bedrijf! Lizette weet feilloos aan te voelen wat jij wilt en wat bij je past, en samen met haar wordt je droomjurk werkelijkheid. De afspraken zijn duidelijk, communicatie is erg prettig en de totaalservice is verrassend. Ik zou er zó nog een keer voor trouwen!

10101

Prachtige stoffen en jurken en ook nog eens goede service. Lizette denkt volledig met je mee. Heb zelf bij Hengeveld Couture een feestjurkje laten maken. Aanrader!!

10101

In één woord geweldig! Lizette voelt heel goed aan waar je precies naar op zoek bent. Ze denk goed mee, leeft zich in en daardoor ontstaan de mooiste creaties. Of je nou op zoek bent naar een bruidsjurk of een jurk voor je bruidsmeisjes, bij Hengeveld Couture slaag je altijd!

10101

Prachtige jurken!

10101
10101

Vakvrouw die voor mij mijn mooiste jurk heeft ontworpen. Goed advies.

10101

Het ontwerpen van mijn jurk was van het begin tot het einde één groot feest! Lizette is een echte vakvrouw, en weet het tegelijkertijd ook persoonlijk te houden! Ik kan het van harte aanbevelen!

9,8101

Ze nemen  de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Heel goed!!

Pink Lemon Cards