Jullie wensen vertaalt in fantastisch bloemwerk?
” Je hebt echt precies in de bloemen verwerkt wat ik in mijn hoofd had!”
Dit compliment heb ik al een zoveel gekregen en ik wil dit met je delen.

Wil je jullie bruidsbloemen van top tot teen geregeld? Van het bruidsboeket tot een complete locatiestyling. Florals by Suuz verzorgt het met liefde en passie. Denk aan een backdrop voor bij de ceremonie, leuke toefjes aan de stoelen. Bloementuintjes in het looppad of een indrukwekkende flowercloud boven de dinertafels. Jullie wensen staan centraal bij mij en ik zet het om in prachtig bloemwerk.
Vintage, strand of een outdoorweddding? Droogbloemen of verse bloemen of een combinatie van beiden? Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Ik gebruik de allerbeste kwaliteit en de mooiste bloemen en maak hier een beleving van om naar te kijken!

8 Ervaringen

10101

We hebben een geweldige ervaring gehad met Suzanne! Het eerste contact voelde al meteen vertrouwd. Wat hebben wij een geluk gehad dat ze ook betrokken was bij de aankleding van onze locatie, alles was perfect op elkaar afgestemd en dit kregen wij ook terug van onze gasten. Wij waren helemaal happy met de prachtige bloemen!

10101

Suzanne heeft voor ons een prachtig bruidsboeket en mooie corsages gemaakt! Ook was ze betrokken bij de aankleding van de locatie. We hebben met Suzanne besproken wat wij mooi vonden qua kleuren en stijl. Wat zij uiteindelijk voor ons heeft samengesteld was mooier waren dan we zelf ooit hadden kunnen bedenken!

10101

Ik had een prachtig bruidsboeket. Precies zoals gehoopt. Dus naar wens. Ook de aankleding op locatie was helemaal fantastisch. Het contact is erg persoonlijk.

10101

Suzanne heeft voor geweldige bloemen gezorgd bij onze bruiloft!

Suzanne van Rossen
Dankjewel Dennis! Bedankt voor je reactie!
29-08-19
10101

Deze vrouw maakt prachtige boeketten en andere asosoires!! Happy chic denkt goed mee in het thema wat je wilt. Topper!!

10101

Suzanne weet echt ideeën te vertalen naar ware kunst. Ze heeft iets heel moois bijgedragen aan onze dag.

10101

We zijn fantastisch geholpen door Suzanne van Happy Chic. We wisten niet goed wat we wilden. En hebben het dan ook helemaal aan haar overgelaten. We zijn verrast met een supermooi boeket en autobloemstuk. Meerdere lovende reacties over gehad. Al met al je wordt super goed geholpen door Suzanne.

10101

Persoonlijk, creatief en meedenkend. Bij Happy Chic weet je zeker dat je je over de bloemen geen zorgen hoeft te maken. Top!

Pink Lemon Cards