Bloemen voor jullie bruiloft

Ja ik wil! Al lang van te voren worden er allerlei plannen gemaakt.

Waar willen jullie trouwen? Wat trekt de bruid aan? En waar is het feest?
Zoveel verschillende wensen en zoveel ideeën. Een dag waar het belangrijkste jullie liefde voor elkaar is.

Een tijdje terug mocht ik voor Dennis en Joyce de bloemen voor hun grote dag verzorgen. Ze hadden een vintage thema met pastelkleuren, pompons en leuke vaasjes voor op de eettafels. De bloemen zijn hier helemaal op aangepast, een bruidsboeket met peach, zachtroze en wit. Een mooie autoversiering in de vorm van een langwerpige slinger onder het voorruit, romantische toefjes aan de stoelen en kleine boeketjes op de tafels. De bloemen waren echt een geheel met de rest van de aankleding. Een plaatje om te zien!

Ook hierin vind ik persoonlijke aandacht belangrijk. Van te voren duidelijk bespreken wat de wensen zijn en voor een passend budget iets maken, precies zoals jullie het in gedachten hadden! Zowel in de studio in Veenendaal als bij jullie thuis kunnen we dit uitgebreid bespreken.

5 Ervaringen

10101

Suzanne heeft voor geweldige bloemen gezorgd bij onze bruiloft!

Suzanne van Rossen
Dankjewel Dennis! Bedankt voor je reactie!
29-08-19
10101

Deze vrouw maakt prachtige boeketten en andere asosoires!! Happy chic denkt goed mee in het thema wat je wilt. Topper!!

10101

Suzanne weet echt ideeën te vertalen naar ware kunst. Ze heeft iets heel moois bijgedragen aan onze dag.

10101

We zijn fantastisch geholpen door Suzanne van Happy Chic. We wisten niet goed wat we wilden. En hebben het dan ook helemaal aan haar overgelaten. We zijn verrast met een supermooi boeket en autobloemstuk. Meerdere lovende reacties over gehad. Al met al je wordt super goed geholpen door Suzanne.

10101

Persoonlijk, creatief en meedenkend. Bij Happy Chic weet je zeker dat je je over de bloemen geen zorgen hoeft te maken. Top!

Pink Lemon Cards