Fotografie is voor mij een vak en een passie.
Ik werk al jaren als trouwfotograaf, en blijf het geweldig vinden om voor elk bruidspaar hun unieke verhaal van de trouwdag vast te leggen in foto’s.
Foto’s vol gevoel, met oog voor mooie details en met af en toe een verrassende invalshoek.
In de hectiek van een trouwdag zorg ik er met mijn rust, aandacht en ervaring voor dat je tijdens de fotomomenten echt jezelf kan zijn.
Kijkend en luisterend naar wie jullie zijn, openstaand voor wat er spontaan ontstaat tijdens de dag en met oog voor de mooiste fotomogelijkheden zorg ik ervoor dat wij samen in de fotoreportage laten zien hoe bijzonder jullie trouwdag was…

7 Ervaringen

9,8101

Onze bruiloft was klein en heel persoonlijk, en Marcel hoorde daar bij. De rust die hij uitstraalt hadden we echt nodig, maar ook dat we ons nergens druk om hoefden te maken. Terwijl wij aan het genieten waren van alles om ons heen, legde Marcel alles onopvallend vast. Echt zo ontzettend fijn!
En dan het album. Marcel heeft er echt voor gezorgd dat iedere keer als we het album open slaan, we de dag opnieuw beleven, echt geweldig!! Dingen die wij niet door hadden, zag Marcel wel en zo heeft hij elk moment, elk verhaal, supermooi vastgelegd. We blijven ervan genieten.

10101

Mede dankzij jou hebben wij een geweldige dag gehad en met als eindresultaat een fantastisch mooi trouwalbum. Onze predikant sprak tijdens onze dienst over S. haar ‘perfecte plaatje’, nu moet wij jou complimenteren met de perfecte plaatjes. Je hebt al onze verwachtingen overtroffen en zijn jou zeer dankbaar.

10101

Marcel is van het begin tot het eind op onze bruiloft geweest; het was gezellig en we hebben echt prachtige foto’s gekregen. Wij raden Marcel zeker aan als trouwfotograaf! Bedankt voor al je hulp en prachtige foto’s!

10101

Op 21 september 2018 gaven wij elkaar het ja-woord. Het laatste wat we nog moesten regelen was een fotograaf. Via onze huwelijksambtenaar kregen we als tip contact op te nemen met Heart and Soul Trouwfotografie. Al vanaf de eerste ontmoeting was er een klik en vertrouwen. We voelden ons gelijk op ons gemak en hebben geen moment getwijfeld. Marcel levert prachtig werk en is daarnaast een fijn persoon om op deze speciale dag bij je te hebben. Zijn enthousiasme in zijn werk is duidelijk zichtbaar. Wij hebben een prachtig album en herbeleven ons huwelijk elke keer opnieuw als we de foto’s bekijken.

10101

Wij hebben Marcel ervaren als een fijne, gezellige en vakkundige fotograaf. De voorbereidende gesprekken waren erg fijn en goed om goed voorbereid de huwelijksdag in te gaan. Tijdens de dag heeft Marcel prachtige foto’s gemaakt, heel mooi om waardevolle momenten vast te leggen maar ook om momenten vast te leggen die wijzelf tijdens de dag niet meekregen. Nu kunnen wij genieten van hele mooie herinneringen aan deze mooie dag én van de heldere en sfeervolle foto’s die Marcel gemaakt heeft en verwerkt heeft in een mooi album.
Marcel, bedankt!
D & R

9,5101

Wat een gave dag was het, de foto’s zijn prachtig geworden! Op beide dagen was Marcel er op de juiste momenten en nooit storend of op de voorgrond. Het uitzoeken van het album en de voorbereidingen zijn helder en prettig. Kortom een TOP fotograaf.

9,8101
Pink Lemon Cards