U bent op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk!

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen.

Wij zijn dé trouwringenspecialist, met de grootste collectie trouwringen van de Benelux. Ook kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Bij het edelsmeden wordt gebruik gemaakt van diverse technieken. Hierdoor zijn er nagenoeg geen beperkingen meer en is het mogelijk om vrijwel al jullie wensen te realiseren.

Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook merken zoals: Aller Spanninga – Breuning – Cardillac – Collectie Duo – Collection Ruesch – Edeldesign – Gerstner – Heideman – Mathisse – Mokume MVH – Saint Maurice – Titan Factory – Vincent van Hees.

De ringen zijn ook los verkrijgbaar, ook combineren onder de diverse merken is mogelijk.

Wist u ook dat trouwringen helemaal niet duur hoeven te zijn? In onze uitgebreide collectie vindt u trouwringen voor elk budget, de titanium basisringen zijn al verkrijgbaar vanaf €100,- per paar.

Graag willen wij u nog wijzen op een aantal bijzonderheden:

– Bij betaling binnen één week ontvangt u nog een leuke korting!
– Uw ringen worden gratis gegraveerd.
– En als u meer dan € 1000,= aan trouwringen koopt, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.
– In onze webshop vindt u een selectie van onze trouwringen collectie (er staan +2500 verschillende ringen in en dit is ongeveer de helft van onze collectie).

Maar voor een belangrijke aankoop als deze, adviseren wij u om naar onze winkel te komen. Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop!

Graag maken wij met u een afspraak om u onze trouwringen collectie te tonen. U kunt telefonisch of persoonlijk een afspraak maken tijdens de openingstijden van onze winkel, of indien u dat wenst in de avonduren (en koopzondag).

Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend onze winkel binnenlopen waar een gedeelte van onze trouwringen collectie te bezichtigen is.

Tot ziens!

Goudsmederij Juwelier Bommel

10 Ervaringen

10101

In een ontspannen sfeer (na sluitingstijd zelfs!) gesproken over onze wensen qua huwelijksringen. Ik en mijn man hadden totaal verschillende ideeën over de ringen. Samen in gesprek hebben we ringen gevonden die bij ons als persoon passen, maar daarnaast ook heel mooi bij elkaar staan! Hier werd echt de tijd voor genomen en veel is mogelijk (ook in het laten ontwerpen van ringen). Daarnaast gebruik gemaakt van een trouwauto, wat een leuke kers op de taart was!!

10101

Super fijne zaak willen de meest mooie ringen samen met je uitzoeken! Hele fijne service en geweldige trouwauto’s! Voor ons een dikke 10!

10101

We zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen in onze zoektocht naar de perfecte trouwringen! En we hebben ze gevonden ????

10101

Saskia en Joost hebben een fantastische zaak, zijn zeer klantvriendelijk en denken echt mee om je trouwringen precies zo te maken zoals je voor ogen hebt. Zo kun je heel persoonlijke trouwringen krijgen die niemand anders heeft. Onze trouwringen zijn echt fantastisch en blijven ontzettend mooi. Echt alles is mogelijk, niets is te gek. Top service en top personeel! En dan nog die gratis trouwauto… echt geweldig. Onze droomauto… de groene kever! Onze dag was helemaal compleet!

10101

Juwelier Bommel denkt erg met je mee. Zelfs na sluitingstijd konden wij nog onze eigen ringen komen ontwerpen. We werden continue op de hoogte gehouden van het proces. Hele fijne service!

10101

Prima service!!!
Fijn om naast mooie trouwringen okk een trouwauto te kunnen huren.

10101

Superservice!! Hier neemt men alle tijd voor je. Een geweldig mooie en uitgebreide collectie trouwringen. Hele mooie ringen gevonden en gebruikt gemaakt van een van hun hele mooie trouwauto’s. Kortom ik raad echt iedereen met een gerust hart aan hier naar toe te gaan.

10101

Superservice!! Hier neemt men alle tijd voor je. Een geweldig mooie en uitgebreide collectie trouwringen. Hele mooie ringen gevonden en gebruikt gemaakt van een van hun hele mooie trouwauto’s. Kortom ik raad echt iedereen met een gerust hart aan hier naar toe te gaan.

10101

Ge-wel-dig. Wat een top mensen en super service. Mooie ringen, nogsteeds 5 jaar later en wat was het een leuke auto (taxi)

9,6101
Pink Lemon Cards