Geliefd Fotografie & Design

Even voorstellen: Everdien van Winkoop, 24 lentes jong, wonend in Ermelo en dol op mijn lieve man Jacco. Ik ben erg reislustig, ben dol op impulsieve dingen en doe graag leuke dingen met mijn vrienden & familie.
In 2012 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken en vanaf 2015 mag ik het mijn fulltime job noemen. Hoe gaaf is dat! Fotografie begon bij mij al vroeg en al snel wist ik het zeker: Dit is mijn passie en hier zou ik dolgraag mijn werk van willen maken! Per toeval werd ik gevraagd om een huwelijk te fotograferen, en vanuit daar is het grote avontuur begonnen! In de afgelopen jaren heb ik tientallen huwelijken mogen vastleggen. Het is een heel bijzonder dat zoveel bruidsparen het vertrouwen hebben in mijn werk. Daar ben ik intens dankbaar voor.
Geliefd is de naam en daar ben ik onwijs trots op! God heeft mij laten zien dat ik Geliefd ben. Hoe ik mij ook voel, voor hem ben ik zijn Geliefde kind. Die liefde wil ik overbrengen. Ik zie elke fotoshoot als een feestje en zo moet het ook zijn. Geen geposeerd uurtje. Nee, een uur vol plezier waarin jullie liefde mooi tot zijn recht komt.

Ik kijk er naar uit om jullie voor mijn lens te hebben!

See you soon! X Everdien

7 Ervaringen

10101

Everdien is een fantastische fotograaf maar daarnaast ook een heel leuk persoon. Door haar enthousiastme, gezelligheid en humor zorgt ze ervoor dat je je echt op je gemak voelt waardoor wij onszelf konden zijn.
Ook het resultaat van onze loveshoot, trouwkaart, trouwfoto’s en trouwalbum waren geweldig! Er is niks, maar dan ook helemaal niks wat we anders hadden gewild. Everdien heeft onze trouwdag perfect weergegeven, waar we ontzettend blij mee zijn!

10101

Meer dan ontzettend blij zijn wij met het resultaat van de foto’s gemaakt door Geliefd Fotografie!!
Samen hebben we alle foto’s terug gekeken en zo hebben wij de dag prachtig opnieuw kunnen beleven.
Everdien is een ontzettend goede fotograaf, is echt professioneel en vooral een heel gezellig persoon om erbij te hebben op de grote dag! Bij veel foto’s wisten we niet eens dat ze vanuit die hoek gefotografeerd had, wat bewijst dat ze van topniveau is en weet wat ze doet. Bij elk stel wat we horen over een bruiloft zullen wij dan ook zeker Geliefd Fotografie aanbevelen!!

9,0101

Everdien is een super fotografe die meedenkt met het bruidspaar! Oog voor detail en betrokken. Zeker een aanrader!!!

10101

Mede dankzij Everdien hebben wij echt ontzettend genoten van onze dag, door de prachtige foto’s die ze gemaakt heeft kunnen wij er met veel plezier op terug kijken.

10101

In één woord; Super!

10101

Gewoon een geweldige fotografe die zich helemaal aanpast aan jouw wensen!

10101
Pink Lemon Cards