Als je het mij vraagt mogen huwelijksceremonies best wat minder stijf en algemeen. Elk paar is anders en uniek. Dat verdient een persoonlijk verhaal. Alles behalve doorsnee vertel ik jullie liefdesverhaal geheel op maat! Dat beloof ik jullie vast!

Mijn naam is Frits Broer. Ik ben zanger, presentator en officieel trouwambtenaar. Ik woon zelf in Houten met mijn gezin en ben gek op de liefde. De liefde is na mijn idee alles. Als trouwambtenaar en ceremoniespreker mag ik jullie officieel trouwen in heel Nederland. Uiteraard stap ik ook graag mee op het vliegtuig naar jullie droombestemming!

‘Het mooiste moment in het leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn’.

In mijn rol als trouwambtenaar vind ik het belangrijk eerst persoonlijk vrijblijvend kennis te maken. Het liefst bij jullie thuis. Daar waar jullie je veilig voelen en makkelijk praten. Ontspannen bespreken we de mogelijkheden en jullie wensen. En stiekem ben ik nu al benieuwd naar jullie eerste ontmoeting :p.

Dus zoeken jullie iemand die het verhaal van de liefde weet over te brengen en de juiste woorden kan vinden. Persoonlijk, met interactie en een gezonde dosis humor. Laten we dan eens kennismaken…

Wat is daarop jullie antwoord?

Kijk eens op www.fritsbroer.nl of stuur me een bericht om samen kennis te maken. Ik kom graag vrijblijvend bij jullie op de koffie.

info@fritsbroer.nl www.fritsbroer.nl

4 Ervaringen

10101

Whoop wat was dat een leuke Babs zeg… Lekker vlot, jong en vooral heel erg gepast met een beetje humor waar nodig. Dank dank!

Frits Broer
Bedankt Simone, jullie zijn toppers en ga nu lekker genieten!
17-05-23
10101

We hadden meer trouwambtenaren gevraagd en wilde gewoon iets anders dan die van de gemeente zelf. Frits wist ons eigenlijk gelijk al op ons gemak te stellen bij zijn kennismaking. In de maanden naar het huwelijk toe hebben we meerdere momenten contact gehad en steeds als we wat wilde weten wist hij snel te reageren en dacht dan ook veel verder mee dan alleen in zijn rol. Fijn dat die zo betrokken was. Het voelde dan ook persoonlijk en daardoor konden we ons verhaal met een rauw randje ook veilig kwijt. We hebben gelachen, gehuild en genoten!

10101

Wij zijn 13 augustus getrouwd door Frits. We werden overspoeld met mogelijkheden van trouwambtenaren en wilde wat unieks. Bij het eerste gesprek wisten we het zeker. Frits maakten ons ontspannen en met zijn humor en serieuze noot was er eigenlijk een fijn gevoel bij. De ceremonie was werkelijk ontroerend en mooi. We hebben letterlijk in een deuk gelegen maar ook getraand van de juiste woorden op het juiste moment. Nogmaals dank voor deze herinnering!

10101

Nogmaals dank voor eigenlijk alles. Zowel de toespraak de weg ernaar toe waar we je ook van alles konden vragen. En ook het leuke precentje doet maar weer blijken hoe persoonlijk je bent. Tegek en lekker vlot ook. Fijne dagen!’

Frits Broer
Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zou bijna vragen, wanneer trouwen jullie weer? hihi
17-05-23
Pink Lemon Cards