Als je het mij vraagt mogen huwelijksceremonies best wat minder stijf en algemeen. Elk paar is anders en uniek. Dat verdient een persoonlijk verhaal. Alles behalve doorsnee vertel ik jullie liefdesverhaal geheel op maat! Dat beloof ik jullie vast!

Mijn naam is Frits Broer. Ik ben zanger, presentator en officieel trouwambtenaar. Ik woon zelf in Amersfoort met mijn gezin en ben gek op de liefde. De liefde is na mijn idee alles. Als trouwambtenaar en ceremoniespreker mag ik jullie officieel trouwen in heel Nederland.

'Het mooiste moment in het leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn'.

In mijn rol als trouwambtenaar vind ik het belangrijk eerst persoonlijk vrijblijvend kennis te maken. Het liefst bij jullie thuis. Daar waar jullie je veilig voelen en makkelijk praten. Ontspannen bespreken we de mogelijkheden en jullie wensen. En stiekem ben ik nu al benieuwd naar jullie eerste ontmoeting :p.

Dus zoeken jullie iemand die het verhaal van de liefde weet over te brengen en de juiste woorden kan vinden. Persoonlijk, met interactie en een gezonde dosis humor. Laten we dan eens kennismaken…

Wat is daarop jullie antwoord?

Kijk eens op www.fritsbroer.nl of stuur mij een bericht om kennis te maken. Ik kom graag vrijblijvend bij jullie op de koffie.

Ps. Om open en transparant te zijn. Mijn tarief is 995,-
Kijk je even op mijn website? www.fritsbroer.nl

info@fritsbroer.nl www.fritsbroer.nl

30 Ervaringen

10101

Frits’’. Bedankt voor het aanvullen van onze mooie dag. We hebben genoten van je gevatte humor. Spontane meedenken en vooral je speech zoals bij ons past.

10101

Yes! Eindelijk getrouwd, althans mijn vriendin, oeps vrouw wilde dat al zo lang en ik durfde het eindelijk aan. Een beetje hulp van Frits in het aanzoek, maar vooral was Frits onze trouwbabs zoals we dat ook voor ons zagen, Lekker luchtig, niet te zwaar in zijn spraak en vooral een grapje hier en daar. Bedankt hoor! Oh en happy new year!

10101

Yes, net voor de kerst het huwelijksbootje instappen! Wat was het een fijne middag en avond. En wat fijn dit mooie moment van trouwen te laten gebeuren door Frits, iemand die echt meedenkt, makkelijk is en ja zou zeggen dat we vrienden zijn geworden. Leuk ook hoe persoonlijk en makkelijk je over jezelf verteld. Het voelt echt als open om ons verhaal te kunnen delen, en terug te horen vol verrassingen en lachbuiten. Bedankt. Fijne kerst!

10101

Wat een feest zo’’n ceremonie! Bedankt. Mijn nu vrouw Marije en ik zijn meer dan tevreden. Erg persoonlijk en gaan nog vaak terugdenken!

10101

Super fijn hoe Frits onze dag een aanvulling gaf! Zeer uitgebreid, persoonlijk en gewoon zoals we hoopten. Bedankt!

10101

Wat hebben we een heerlijke dag achter de rug. Het kwam met bakken uit de lucht maar daar hebben we maar om gelachen. En je gebruikte het uiteindelijk ook nog eens om er gewoon een lekker luchtig moment van te maken zoals ook bij ons past. Bedankt,. ! Eeen aanrader!

10101

Als je vraagt een recensie achter te laten doe ik dat natuurlijk. Zeker omdat ik erg tevreden ven met hoe en wat je voor ons betekend hebt. Het was gewoon goed en precies dat stukje extra wat we zochten. Tnks!

10101

Frits heeft echt een top bijdrage geleverd aan onze dag die zoiezo al super leuk was. Van gasten krijgen we nog steeds opmerkingen over zijn soms scherpe maar vooral leuke humor afgewisseld met een serieuze toon. Precies zoals we wilde.

10101

Wat zijn we blij voor jou te hebben gekozen. Nu wilden we een man als babs wat al minder voorkomt. Maar we zochten er ook 1 die lekker vlot en niet te statisch ons verhaal wilde delen. We zijn heel tevreden. Bedankt.

10101

Wat een top vent! Luistert goed naar wat je te vertellen hebt. De. Eremonie op zich ging heel leuk en ontspannen. Met soms een grapje tussen door wat wij enorm kunnen waarderen. Ik kan Frits aan iedereen die gaat trouwen aanraden.

10101

Yes!!!!
Getrouwd en hoe! We hadden slecht weer maar dat werd het niet. En met zo’n mooie speech. Tnks dat je ook een liedje wilde zingen. Wat dat maakte het compleet!

10101

Ja die moet je hebben. We hadden wat miscommunicatie over de datum, maar gelukkig was je zo makkelijk deze bij te stellen en met een hele toffe ceremonie onze dag compleet te maken. Natuurlijk als autofreak vond ik de auto het tofst maar zeker blij met onze keus!

10101

Wat een fijne dag hebben we gehad! Bedankt voor de mooie woorden en stijl die volledig bij ons past

10101

Toen we je gingen ontmoeten hadden we eerst wat twijfels. Je werkt ook voor de gemeente maar doet ook zelfstandig huwelijken. Mijn beeld van de gemeente was niet zo positief zal ik maar zeggen haha. Maar inmiddels begrijp ik helemaal waarom je ook zelfstandig huwelijken voltrekt. Je pakt echt uit, luistert en we hadden ook snel een klik. Fijn als je dat kan en fijn omdat we zo makkelijker ons verhaal konden delen met jou, die jij vervolgens weer deelde met onze dierbaren. Bedankt, erg genoten! Zelfs onze nuchtere Wilco!

10101

In 1 woord bedankt! Bedankt voor de prachtige speech! De mooie woorden en hilarische middag!

10101

Bedankt voor je mooie speech. En ook bedankt voor je luisterend oor want als niet zo’n goede prater duurt het altijd even voor ik ontdooi. Dat is gelukt met als gevolg een mooie dag avond en feest maar ook zeker een mooie middag met mooie woorden. Tot snel!

10101

Als je eerdere gekozen ambtenaar afzegt bel je Frits! Ja een 2e keus maar een onterechte want als we hem nou eens eerder hadden ontmoet had ons dat veel gedoe gescheeld. Hij hielp ons uit de brand terwijl hij eigenlijk andere afspraken privé had. Hij was er en hoe… Ons verhaal op een mooie manier verteld en onze gasten lekker laten lachen. Bedankt!!! Echt een aanrader!

10101

In In juni mocht je ons trouwen in het bos bij ons mam achter. Een plek waar ik vroeger al veel kwam. En ook de plek waar onze eerste date was. Hoe je ons verhaal van ontmoeting, geschiedenis tot nu wist te vertellen was oprecht heel fijn. Ik dacht 45/60 minuten hoe dan? Maar het was gewoon goed en precies lang genoeg, Bedankt.

10101

Of ik een beoordeling wil achterlaten? Natuurlijk! Want wat hebben we een mooie dag achter de rug. En ook al keek mijn man meer uit naar het feest en de motor. De ceremonie is inderdaad het bijzondere moment en dat hebben we zo ook ervaren met humor en een traan. Dankjewel.

10101

JA! Ik dacht nooit te willen trouwen, maar mijn (nu vrouw) had die droom altijd wel dus moest het maar. Zonder dollen’. Ik gun mijn vrouw die plek en ben dan ook trots dit te hebben mogen vieren met vrienden en familie. Ons verhaal is zoals die is en Frits wist hier gek genoeg nog iets bijzonders van te maken ook. Bedankt! Blij met onze keus!

10101

Bedankt dat je ons wilde trouwen bij ons in de achtertuin tussen de koeien. De plek waar wij ons thuis voelen en daarom ook iemand zochten met persoonlijke aandacht. Dat is gelukt. Sorry voor de vieze schoenen maar dat maken we wel een keer goed!

Frits Broer
Haha. Die schoenen zijn alweer gered hoor... Maar ik zeg geen nee tegen chocolade! Veel geluk!
07-07-23
10101

Frits is geweldig. Hij wist ons gelijk in te pakken met zijn mooie verhalen, ervaringen en zeker ook een mooie speech die ons deed huilen en lachen tegelijk. Ook onze kinderen werden goed betrokken in de toespraak wat voor ons erg belangrijk was. Een dikke 10 van ons!

10101

Vorige week was dan eindelijk onze trouwdag. 3x uitgesteld maar nu echt., En we wilde dan ook niet dat simpel zou zijn. En natuurlijk pak je het dan groots aan, groot met ook een eigen trouwambtenaar zoals jij. Leuk is dat je zowel humor als serieuze momenten pakt waardoor het gewoon lekker en fijn is naar te luisteren. En we herkende ons er ook nog in haha. Dankjewel!

10101

Bedankt voor het goed doen van ons huwelijksdag. We hadden geen standaard verhaal en soms ok wel complex. Het is heel mooi dat je weet hoe je ook moeilijke dingen in een speech kan brengen die we nooit meer zullen vergeten. We zijn heel blij.

Frits Broer
Jullie bedankt voor het vertrouwen. Veel geluk!
07-07-23
10101

Yes eindelijk getrouwd! En hoe! Wat wij fijn vonden is dat Frits eerst vrijblijvend kennis maakt en zelf ook aangeeft niet altijd ja te zeggen. Het moet een klik zijn van beide kanten, en dat blijkt ook wel belangrijk als je zoveel persoonlijke dingen deelt. Dit voelde goed en we hebben dan ook geen seconden spijt! Wat een mooie vertolking en hoe tof we ook nog een drankje nadeden…. Dat is wat je noemt persoonlijk!

10101

Alles wat je vanaf nu met mij deelt kan tegen je worden gebruikt! Dat was een van de eerste dingen die Frits met ons deelde. Daar moesten we al lachen want oei, wat waren we in de kennismaking al fijn aan het babbelen.! Het volgende gesprek de hele manier heerlijk! Ook zeker de ceremonie was goud!!!! Dank dank!

Frits Broer
Haha!’ Is dat een compliment? Grapje natuurlijk enorm blij en eervol jullie te mogen trouwen!
31-05-23
10101

Whoop wat was dat een leuke Babs zeg… Lekker vlot, jong en vooral heel erg gepast met een beetje humor waar nodig. Dank dank!

Frits Broer
Bedankt Simone, jullie zijn toppers en ga nu lekker genieten!
17-05-23
10101

We hadden meer trouwambtenaren gevraagd en wilde gewoon iets anders dan die van de gemeente zelf. Frits wist ons eigenlijk gelijk al op ons gemak te stellen bij zijn kennismaking. In de maanden naar het huwelijk toe hebben we meerdere momenten contact gehad en steeds als we wat wilde weten wist hij snel te reageren en dacht dan ook veel verder mee dan alleen in zijn rol. Fijn dat die zo betrokken was. Het voelde dan ook persoonlijk en daardoor konden we ons verhaal met een rauw randje ook veilig kwijt. We hebben gelachen, gehuild en genoten!

10101

Wij zijn 13 augustus getrouwd door Frits. We werden overspoeld met mogelijkheden van trouwambtenaren en wilde wat unieks. Bij het eerste gesprek wisten we het zeker. Frits maakten ons ontspannen en met zijn humor en serieuze noot was er eigenlijk een fijn gevoel bij. De ceremonie was werkelijk ontroerend en mooi. We hebben letterlijk in een deuk gelegen maar ook getraand van de juiste woorden op het juiste moment. Nogmaals dank voor deze herinnering!

10101

Nogmaals dank voor eigenlijk alles. Zowel de toespraak de weg ernaar toe waar we je ook van alles konden vragen. En ook het leuke precentje doet maar weer blijken hoe persoonlijk je bent. Tegek en lekker vlot ook. Fijne dagen!’

Frits Broer
Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zou bijna vragen, wanneer trouwen jullie weer? hihi
17-05-23
Pink Lemon Cards