Iets extra voor je bruiloft

Je gaat trouwen. Dan wil je de bruiloft of receptie natuurlijk onvergetelijk maken. Met Fotohokje heb je gegarandeerd succes!

Geschikt voor zowel je gasten als jijzelf. Super gaaf om je gasten een bedankje mee naar huis te geven. Een echte foto uit het fotohokje! Een onderdeel van je feest dat niet snel zal worden vergeten. Iedereen kan deze photobooth zelf bedienen maar er is ook een begeleider aanwezig voor ultieme service. Een serieuze foto aan het begin en daarna nog onbeperkt meer!

Onbeperkt foto’s printen, die jij ook nog eens allemaal op een USB-stick krijgt. Jij krijgt dus ook nog alle foto’s te zien. Natuurlijk inclusief een hele koffer met te gekke verkleedspullen. Iets voor jou, iets voor je gasten.

19 Ervaringen

10101

Goeie begeleiding en communicatie. Echt een toevoeging aan het feest.

10101

Super communicatie, ze kunnen alles met de kader van je fotostrip.

10101
10101

It’s already a week ago but on behalf of the newlyweds and myself, I would like to thank you for your effort, making the wedding of Olga & Martien @Chateau Neercanne an amazing day!
Thanks for being present and happy all evening while entertaining our guests + keeping a close eye on our guestbook. You and your colleagues are real professionals with a great positive attitude. It was a wild evening! 😉
We ask you for some patience but when the pictures of their wedding are ready, we will be sure to send you some nice once!
Looking forward working with you again!

10101

Nog vol van alles indrukken willen wij jullie ontzettend bedanken voor de FANTASTISCHE avond!
We hebben tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gekregen over het fotohokje en ook wij vonden het top! En bij het terugkijken van een deel van de foto’s vandaag hebben wij echt ontzettend gelachen.
Bedankt voor de goede organisatie. Mede dankzij Fotohokje.nl is het een onvergetelijke avond geworden!

10101

Wat een schot in de roos was jullie fotohokje zeg, niet normaal. Alle gasten vonden het geweldig, hebben er non-stop gebruik van gemaakt en de foto’s die we tot nu hebben gezien zijn hilarisch! Echt helemaal top!

10101

Hebben een super dag gehad en daar heeft het fotohokje zeker aan bij gedragen. Heel de avond zaten er mensen in en hebben alleen maar complimenten over gehad.

9,9101

Bedankt voor de goede service van Fotohokje! Jullie hebben absoluut bijgedragen aan een onvergetelijke avond!!
Wij hebben geen op- of aanmerkingen. We zullen Fotohokje absoluut aanraden aan anderen!!
Nogmaals bedankt!

9,8101

Hallo Nils!

Dank ook voor jullie werk! Het fotohokje op ons feest was een succesnummer, veel positieve reacties gehad van onze gasten.

10101

Wat een avond! Hij was episch. Dank voor Enrico. Topper van de dag.
Laat hem voortaan alleen wel uit het fotohokje blijven……
Dank dank dank!

Rick en Joyce Kolkman

10101

Wij willen je bedanken voor de perfecte afwikkeling.

Karlijn heeft het fantastisch gedaan werkelijk geweldig, wat een super gastvrouw voor jullie bedrijf.

Alles was ver boven verwachting gegaan de begeleiding kwaliteit van de foto’s super.

Het was een geweldige aanvulling op ons feest.

Wij zullen jullie zeker promoten waar kan.

Nogmaals ontzettend bedankt je bent al je beloftes meer dan nagekomen.

Doe zeker de groeten aan Karlijn van ons.

9,8101

Nadat gisteren de laatste gasten weer zijn vertrokken, landen wij nu pas weer op aarde na een fantastisch feestweekend!

Het Fotohokje was een grote hit en gaf nog een extra ”fun factor” aan het feest.. maar dat zullen jullie wel al vaker gehoord hebben 😉

Jullie crew was ook fantastisch en behulpzaam, de suggestie om een zwarte achtergrond (ivm de lichte fotostrip) te plaatsen erg goed! Ondanks de late aankomst door de monster file op de A1, was het hokje in no-time opgezet en de verloren tijd werd na 00.00 ook nog ingehaald.

Ik hoop dat alles van jullie kant ook zo positief is ervaren en de terugweg wat vlotter is gegaan!

10101

We willen je nog bedanken voor afgelopen zaterdag! Hebben echt zoveel leuke reacties gehad! Het fotohokje was een succes! Thanx!

Wie weet tot ziens! Als we een groot feest hebben of iets dergelijks zal ik zeker weer contact met je opnemen.

Groeten vanuit Yockjakarta!

10101

Ik wil jou en al je collega’s die hebben geholpen (de ontwerper van het kader en de man bij het fotohokje) enorm bedanken!

Het was echt heel geslaagd!

10101

onwijs bedankt voor de service. de foto’s van ons feest van gister hebben wij bekeken en ze zijn werkelijk hilarisch geworden.

helemaal top.

9,8101

Het fotohokje was een geweldige toevoeging voor ons bruiloftsfeest. Wij zullen het aan iedereen aanraden! Het was echt onvergetelijk!
Ook Sten heeft het perfect begeleid en zag de vraag opkomen toen er 6 blije dames stonden, die eigenlijk allemaal hetzelfde exemplaar wilde hebben, dit werd zonder te vragen door de dames, aangeboden door hem. Hij wist goed op situaties in te spelen.
Wat een leuke baan heeft hij zeg! Al die gekke mensen die zich uitleven. Hij heeft de hele avond een big smile gehad geloof ik!

Wij zijn zeer tevreden en zijn super blij met alle digitale shotjes op een USB wij gaan nog vaak nagenieten!

8,0101
9,9101

Super goede service. Erg leuke persoonlijke opmaak van het kader. Top!

9,6101
Pink Lemon Cards