Foto-Valerie

Pure, lichte en emotionele foto’s. Dat is mijn doel! En deze maak ik zonder dat ik enorm aanwezig ben op jullie grote dag. Ik bevind me op de achtergrond om de échte momenten te kunnen fotograferen. Neem gerust contact met me op om elkaar eens te leren kennen!

8 Ervaringen

10101

Dankzij het werk van Valerie kunnen wij keer op keer nagenieten van onze dag! Wat een mooie foto’s en album! Echt top. Ze is professioneel en luistert goed naar de wensen van de klant. Heeft leuke, creatieve ideeën waardoor elke foto weer uniek is . Echte aanrader!

9,5101

Professionele jonge fotograaf met een mooie frisse blik op fotografie. Valerie luistert goed naar de wensen van haar klanten en geeft ook goede ideeen. Ze werkt samen en zo krijg je fantastische resultaten. Echt een aanrader!

10101

Valerie is een top fotografe!
Ze luistert goed naar je wensen en past zich daaraan aan. We hebben prachtige foto’s gemaakt tijdens de pre weddingshoot, die we weer konden gebruiken voor de uitnodigingen! Op onze grote dag had ze veel leuke ideeën en heeft ze prachtige, moderne foto’s gemaakt. Helemaal van deze tijd!

10101

Destination wedding aan het Gardameer, ondanks de bloedhitte een geweldige dag gehad en super vast gelegd door Valerie!

10101
9,0101
10101

Wij zijn heel erg tevreden over de prachtige foto’s, het mooie album en de prettige samenwerking met Valerie.

10101
Pink Lemon Cards